Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA 165 LOKACIJA

Ministarstvo objavilo popis: Evo gdje se možete testirati na koronu i dobiti COVID potvrdu

Opatija: Novi centar za testiranje na COVID iza hotela Belvedere
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
02.07.2021.
u 22:48

Kako govore iz ministarstva, popis će biti redovito ažuriran

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je popis zdravstvenih ustanova i laboratorija u cijeloj Hrvatskoj gdje građani mogu obaviti COVID testiranja, a putem kojih će moći doći do svojih COVID potvrda. 

Ako test na COVID pokaže da je osoba negativna, ti će se nalazi iz navedenih ustanova upisati u Centralni registar COVID-19 testiranja koji se koristi kao referentni sustav za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda. 

Kako govore na stranici ministarstva, popis će biti redovito ažuriran, a trenutno se na njemu nalazi 165 adresa na kojem je moguće obaviti testiranje s izdavanjem potvrde. 

Popis zdravstvenih ustanova i laboratorija koji obavljaju COVID testiranja

Glavni grad Zagreb broji najviše ustanova, njih čak 36, od kojih se najviše radi o domovima zdravlja, no na popisu se nalazi i nekoliko poliklinika. 

Drugi najveći grad u Hrvatskoj Split broji značajno 8 takvih mjesta, dok ih Rijeka ima 9. 

Od županija, najmanji broj mjesta za testiranje ima Zagrebačka - tek dva, dok Međimurska županija ima tri mjesta, od kojih su dva u Čakovcu. 

VIDEO Za osobe s COVID potvrdama ukida se niz ograničenja

Komentara 8

SO
Sir Oliver
23:29 02.07.2021.

Ne zanimaju me vaši testovi, u stvarnosti sredstvo za otimanje novca od zdravih ljudi!

DH
Danijel.H...
08:45 03.07.2021.

Prije godinu dana to je bila TEORIJA ZAVJERE a brnjičari to ne žele uvidjet, zapravo vide ali ne žele priznat jer bi onda moali priznat da sve što je bila teorija zavjere postaje stvarnost a samim time a je corona samo ALAT/sredstvo za uspostavljanje globalne fašističke kontrole a mjere nisu radi zdravlja nego radi kontrole, dresiranja na poslušnost!

DU
Deleted user
23:16 02.07.2021.

Svi naši stožeraši i imunolozi kunu u kolektivni imunitet, a kojeg je nemoguće postići sa postojećim mRNA/DNA (Pfizer,Moderna,AstraZeneca,J & J ) genetskim cjepivima, jer dotična cjepiva ne sprečavaju zarazu, već samo bolest i hospitalizaciju i smrt. Strategija kolektivnog imuniteta zahtjeva cjepiva koje sprečava širenje virusa i zarazu, ova 'cjepiva' to ne nude. Dapače, pospješuju razvitak novih opasnijih sojeva. Nevjerojatno je kako su uspjeli prodati ovu priču znanstvenicima( za političare me ne čudi) Ova cjepiva nisu dugotrajna sigurna, što god Vam oni o tome rekli. Tko može biti siguran da će nakon cjepljenja biti sposoban imati zdravu djecu, npr. Nitko nije napravio (jer nije bilo vremena) nikakva istraživanja o eventualnim dugotrajnim posljedicima na zdravlje. Nije istina da nema efikasnog lijeka protiv koronavirusa. Proguglajte covid19criticalcare (radi se o udruzi doktora koji nisu kleknuli i koji se nisu pokorili ovom novom 'normalnom', radi se o doktorima koji rade na licu mjestu na intenzivnom odjelu i koji su kroz sito i rešeto korona krize u Americi, na licu mjesta metodom pokušaja i promašaja dopli do učinkovitih metoda liječenja, kako u prevenciji bolesti, tako i u liječenju. Oni su teško cenzurirani danas na socijalnoj mrežama. Koronu (a i sve nove sojeve) vrlo dobro ubija kombinacija antiparazitika (ivermektin,hidroksiklorokin,slatki pelin) u kombinaciji sa vitaminom D i zinkom. Provjerite doze na covid19criticalcare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije