Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLALI POZIV PODUZETNICIMA
Povratak na članak

Vlada odustala od maski za 19 milijuna! Stigla donacija od 11,5 tona zaštitne opreme

Unatoč tome, pozvali su sve poduzetnike u Republici Hrvatskoj, "koji su u mogućnosti proizvesti i/ili dobaviti opremu i materijal, da se jave Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta – Ravnateljstvu za robne zalihe, na kontakt: zalihe@mingo.hr"

Komentari 7

Avatar Zarko_Oremovic
Zarko_Oremovic
16:04 20.03.2020.

Pohvale Plenkovicu i ostalima sto su na vrijeme poduzeli mjere zastite od corone. Posebno bi pohvalio Berosa koji je pozitivno iznenađenje, covjek je smiren i tocno zna sto radi.

VL
BO
bolonjez
15:57 20.03.2020.

Sto je ovdje cudno? Ako smo dobili donaciju to je odlicno, nismo u situaciji da mozemo trositi bez razloga.

VL
Avatar Šipo
Šipo
16:01 20.03.2020.

Vazno da dobijemo maske i ostalu zastitnu opremu kako bismo ovome sto prije stali na kraj, a od koga je ta oprema mene to ne zanima.

VL
PE
peronja
19:17 20.03.2020.

svatko tko ima pristup internetu može na webu alibabe pronaći na veliko prodaju npr. maski s ffp3 po cijeni od 0.30 do .50 $ (ima raznih cijena i oblika, ali ovo su one ravne). Ako je točno da su ovi iz Pule prodavali po 2.8 kn (+ PDV državi 25%), onda to i nije neka zarada: 0,30$ x 7,14 kn=2,14kn (postoji i trošak transporta, trošak kapitala...)

VL
Avatar Giuseppe
Giuseppe
17:19 20.03.2020.

Pitam se dali će netko od ovih bogatih Hrvata koji su se obogatili u privatizaciji te kroz razne sumnjive poslove donirati dio svojih novaca u kupnju zaštitnih maski, dezinfekcijskih sredstava i pomoći potrebitih, koji će biti sve više . . Mogu bacati novce odviše lako zarađene novce na cajke, luksuz i td.. A sad? U medijima se navodi da je u Italiji jedan od ključnih problema i činjenica da su u zadnjih 5 godina 109 milijardi zamutili a trebala ih je država kroz poreze prikupiti. Dio ide i u zdravstvo, kojem to sad fali. A što su Hrvatski novopečeni bogataši uradili za svoju - našu državu? I što će sad uraditi? E na koncu sjetih se i naših uglednih sportaša milijunera, kakve će im biti reakcije??? Pored pokrenutih humanih akcija navijačkih udruga i udruga ratnih veterana Domovinskog rata, kojima svima kapa do poda, da vidimo reakciju i hrvatskih novopečenih bogataša . . .

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
17:38 20.03.2020.

Poveznica između Države i te firme ime i prezime ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.