Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOGLO BI ESKALIRATI'
Povratak na članak

Ministar sigurnosti BiH optužio hrvatske policajce da ilegalno vraćaju migrante u BiH

Mektić je kazao kako ministarstvo kojemu je na čelu u ovom slučaju nema ovlasti intervenirati jer je riječ o vanjskoj politici pa su sve dostupne informacije o tome proslijedili Predsjedništvu BiH od kojega sada očekuju reakciju.

Komentari 17

CR
CroAx
12:02 01.08.2019.

Sjašite više sa Hrvatske i primite u svoj vilajet vašu braću po vjeri! Gdje vam je islamska solidarnost?

VL
HE
hr.eu
12:09 01.08.2019.

Razbojnike i teroriste koji ilegalno ulazu u Hrvatsku iz BiH , Hrvatska vraća u BiH? A što bi vi, da ih udomimo i hranimo? Dosta smo vas BiH Muslimane hranili 90ih pa ste nam lijepo vratili - nože u leđa prvom prilikom, i to traje do danas. Možda smo onda trebali pustiti da Ratko Mladić dovrši posao u Bihaću i dalje po toj tzv. BiH? Da jesmo, danas vas ne bi bilo...

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
12:03 01.08.2019.

policijo, ne obaziri se na to, samo nemilosrdno vraćaj svu tu bagru natrag!!!!!!!!!!!

VL
Avatar morski
morski
12:07 01.08.2019.

Bosanci bi sisali Hrvatsku i Evropsku sisu, a ponašali se kao Turci. Izgleda da neće ići tako.

VL
DU
Deleted user
12:10 01.08.2019.

Policija postupa jednostavno tocno i ne znam zasto se buni.........A ako imas dokaze da naoruzani krse teritojalni suverenitet bez sporazuma onda ljepo svoju policiju stavis u pripravnost i svaki put kad HR policija narusi pravila ti raspali i opet problem rijesen..............

VL
DD
dobar.d
12:23 01.08.2019.

Pa nije lijepo da Muslimani na ovakav način zahvaljuju Hrvatima na tome što su u Bihaćkoj regiji onomad spriječili dvostruku Srebrenicu, što su im ranjenike liječili u svojim (hrvatskim) bolnicama na teritoriju RH (naravno), što su im zbrinuli stotine tisuća izbjeglica na teritoriju RH, što su ih naoružavali preko svojeg RH teritorija kad iz nijednog drugog smjera nisu mogli dobiti vojnu pomoć, kad smo dopuštali da čak i mudžahedini preko našeg hrvatskog teritorija dolaze klati ne samo Srbe, nego i naše Hrvate, itd... Kao zahvalu za sve to dobili smo eklatantno kršenje Daytonskog sporazuma i svođenjem (u praksi) Hrvatskog KONSTITUTIVNOG naroda u BiH, na nacionalnu manjinu. Ovo s izbjeglicama što BiH Muslimani rade je otvoreni neprijateljski atak na RH i tako ga treba i tretirati, a Hrvati će vjerojatno (usprkos tome što drže svjetski rekord u nakraćem pamćenju) ipad dobro zapamtiti i kad za to dođe vrijeme prikladno odgovoriti savezništvom sa Srbijom. Srbi i Hrvati su kršćani, to ne treba zanemariti.

VL
Avatar Denis Plamenac
Denis Plamenac
13:01 01.08.2019.

U pravu je Mektić - mora se nešto uraditi. Za početak, BiH bi trebala početi braniti nelegalnu emigraciju. Nakon toga treba omogućiti da onaj kome trebaju ti emigranti dođe po njih i legalno ih odvede k sebi.

VL
ST
stomugromova
12:19 01.08.2019.

Laže Mektić i to ne prvi puta.Izmišljaju afere tamo gdje ih nema.Ovaj intervju sa Kolindom u Izraelu je iskorišten da bi se iskoristio kao napad Iran preko iskonstruiranih tvrdnju za koje nitko na vjeruje da su istinite.No bijesni osmanlije II njihove marionete ala Komšić,jedva su dočekali da nas napadnu. Današnje Sarajevo više sliči na Džamahiriju kojom upravljaju bogati Arapi ,a lokalci su više kao gastabajteri u arapskoj državi.

VL
ZH
zhecko
16:26 01.08.2019.

Ili se radi o nesposobnosti BH policije da spriječi ulazak migranata u Bosnu, ili se radi o srbijanskoj lukavosti da u dosluhu sa svojima iz Bosne riješe migranata iz Srbije i leferuju u Hrvatsku !

VL
VH
volim.hrvatsku
15:39 01.08.2019.

Vrati ih odakle su dosli

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
12:16 01.08.2019.

BiH olako prima imigrante pa se sliju uz našu granicu i vrše pritisak. Žao mi je tih ljudi. Potreban je razgovor a ne svađa.

VL
SN
Snowman
15:38 01.08.2019.

Nekako mi je to nelogicno: Vracaju iligalno ??????????

VL
DU
Deleted user
13:58 01.08.2019.

mektiću,čuvaj istočne granice,e kada to ne bi bilo "sinhronizovano dejstvo s braćom". bolje da se muslimani i hrvati s migrantima,da ne kažrm što.

VL
LI
lipotan
12:45 01.08.2019.

Sta se ceka uvedite vize a ovi sto imaju nase putovnice na prvom granicnom prelazu ODUZETI

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:38 01.08.2019.

apo bosancu ovi legalno ulaze

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.