Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: Josip Aladrović

Ministar nam je odgovorio hoće li rasti plaće u javnom sektoru i kad kreću vaučeri za školovanje

27.12.2021.
u 09:41

U resoru ministra Josipa Aladrovića "kuha" se nekoliko važnih promjena: novi Zakon o radu, novi model obiteljskih mirovina, nove mjere zapošljavanja, pregovara o plaćama u javnom sektoru.

Komentara 21

Avatar alien79
alien79
09:57 27.12.2021.

Ovome ne bi dao da vodi kokošinjac a ne ministarstvo. Debili bez biografija i dana staža vode državu

DL
Dvanaest__legija
11:43 27.12.2021.

Jel' to onaj bioterorist koji se zaražen slobodno šeće gradom?

ST
stefj
10:22 27.12.2021.

Naravno da će im rasti plaće, ova država jedino za što se brine jesu uhljebi. Nije bez veze pravilo ili si uhljeb ili služiš uhljebu... Ta politika gdje gospodarski smjer određuju političari u dogovoru sa sindikatima javnih struktura dovela nas je na samo dno EUa, i ubila je svaku nadu da se sa tog dna ikada možemo maknuti... No, bitno je da se te politike čvrsto držimo, te da smo sigurni da za 10 godina može biti samo gore, nikako bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?