Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi kriteriji
Povratak na članak

Ministar Mrsić na Facebooku objavio prijedlog zakona

– Želimo sačuvati radna mjesta i plaće. RH opterećena je kolektivnim ugovorima. Očekujemo razumne sugovornike – poručio je premijer

Komentari 19

OB
-obrisani-
17:02 23.05.2012.

Facerbuk, facerbuk,......mi smo napredni niti dječji vrtić nam nije ravan

VL
JK
jurica.kovač
16:58 23.05.2012.

Ovo je ja mislim jedina vlada koja komunicira preko facebooka,za popizdit koda su pubertetlije

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
17:06 23.05.2012.

vlada rh spamma facebook samopromocijom. kako ingeniozno. uistinu imamo jednu modernu i naprednu vladu koju samo recimo iran ili bahrein mogu pozeljeti. cestitajmo si na kvaliteti nasih politicara, kako u oporbi tako i na vlasti. i obrnuto.

VL
UF
ufrm
17:08 23.05.2012.

Koji kolektivni i kolektivna pregovaranja pa to nas je i dovelo na rub propasti, pa nismo vise u socjalizmu.

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
17:13 23.05.2012.

@jurica \"Ovo je ja mislim jedina vlada koja komunicira preko facebooka,\" to je sada svjetski trend. a i sam znas i vidis da su i imperator zoran i ministrica pusic i cijela nasa vlada ljudi od mnogo trendova. mondeni. fanki.. seksi. transparentni. posteni. iskreni. odani. napredni. istrajni. radisni. nemos\' im naci pfeller niti da hoces. cak ih ne mozes ni kritizirati kako spammaju facebook samopromocijom i samohvalom svih svojih proslih, sadasnjih i buducih uspjeha.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
17:30 23.05.2012.

Impresioniran sam koliko su ova Vlada RH i ministri napredni. Objavljivanje nacrta Zakona kojima će skresati radnička prava i to ni manje ni više na facebooku. Jedva čekam da Čačić i Linić krenu lajkat status Mrsiću. Ma sjajno...

VL
Avatar bodavica
bodavica
17:35 23.05.2012.

jadna je država kojoj je ministar na Facebook site-u Štetea što se ovaj mozak Mrsić nije rodio prije dvije tisuće godina jer bi bio slavniji od ISUSA

VL
OB
-obrisani-
17:39 23.05.2012.

Sve u sve drugovi kokodakavci lijepo džabalebare na internetu i pokazuju nam svu svoju veleumnu kreativnost i ideje. Uglavnom, sve se svodi na zaduži se/rasprodaj u bescijenje/digni porez/poskupi.

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
18:16 23.05.2012.

Što vlada radi u Banskim Dvorima? Neka se presele na fejs kolektivno

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
18:26 23.05.2012.

čula sam da će komunisti uskoro ukinuti sindikate i radnike prepustiti ulici, kako bi im poslodavci mogli lakše vladati! to je katolički nauk, koji je mirando mrsić naučio kod svojih kućnih prijatelja s trsata, gdje je krstio već veliku djecu, koja su se čudila, kako to da njegov prijatelj hoda po crkvi u haljini.

VL
PA
pasara
18:26 23.05.2012.

Dragi svi moji vi.Molio bih vas da kod komentiranja uzmete u obzir da su kolektivnim ugovorima zasticeni samo oni djelatnici koji svoje place ostvaruju iz budete.Radnici u priozvodnji ili pak u trgovini skoro da i nemaju kolektivnih ugovara.To znaci daa ako kolektivci imaju veca primanja onda i prihodi budeta moraju biti veci.Izvorni prihodi budeta su porezi,i posudba novca.Naravno ako se izuzme stampanje novcanica.Dakle vrag je stvarno jako crn.

VL
OG
Oger
18:40 23.05.2012.

23.05.2012. u 16:58h jurica.kovač je napisao/la: Ovo je ja mislim jedina vlada koja komunicira preko facebooka,za popizdit koda su pubertetlije ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ako je netko tu pubertetlija onda si to ti. Prvi puta u hrv.povijesti jedna vlada komunicira s narodom, iznesese ti prijedlog zakona na koji mozes poslati svoje misljenje ili ideju za promjenu. Ali ne - ti si radje podanik i poslusnik bez vlastitog ja koji samo lupa rukom ispod stola.

VL
OG
Oger
18:49 23.05.2012.

23.05.2012. u 17:35h bodavica je napisao/la: jadna je država kojoj je ministar na Facebook site-u Štetea što se ovaj mozak Mrsić nije rodio prije dvije tisuće godina jer bi bio slavniji od ISUSA ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tope. Pogledaj si na pr. facebookok stranicu od Angele Merkel.

VL
MA
manoxxl
18:57 23.05.2012.

Dragi moji sugrarađani birali ste pa sad imate kaj ste si zbrali. Imamo bahatu i nesposobnu vladu do bola. Neznaju oni ništa drugo osim laprdati i prodavati maglu. To je inače u svim zemljama odlika crvene buržoazije.

VL
ZO
Zonasumraka39
19:11 23.05.2012.

Oger A što ćemo sa onim dijelom hrvatskih građana koji nemaju facebook profile, nemaju internet, znači trebali b svi građani otvoriti profile kako bi mogli komunicirati sa Vladom?! Po tebi u javnoj raspravi imaju pravo sudjelovati samo informatičko-pismeni građani. Nijee nepoznanica da se ljevičari vole hvaliti kako su \"pismeni\", \"obrazovani\",a u tom omalovažavanju drugih prednjače Pusićka, Čačić, a npr njihov idejni vođa Mesić je prvi među nepismenima.....i kladim se da nezna pronaći gumb gdje se pali kompijuter...

VL
CA
cavecanem
19:21 23.05.2012.

ode spomenka abveršek u šturc prema ovom zakonu....

VL
PI
pistaljka
20:38 23.05.2012.

Znanje i obrazovanje je dobro i ostaje dobrim samo ako se upotrijebi u proizvodnji drugih dobara, a ne zala. Lucifer ili đavao jest vrlo inteligentan, ali je potpuno zao. Ljudska bića pored inteligencije i obrazovanja trebaju nužnu komponentu mudrosti, koja je Božji dar svakom čovjeku, ali mnogi zbog raznih razloga odbace ili zanemaruju mudrost u prosuđivanju i djelovanju. Mudri ljudi, nakon što se učlane u Facebook i prozru postavljene zamke, još brže će izbrisati svoju članarinu (moguće je ipak!). Angela Merkel, koja samo izvršava Bilderberške naredbe, ne može i ne smije biti nikome uzor, kao Facebook članica ili političarka. Facebook posebno, ali i svaka druga zapadnjačka institucija ili komunikacijska naprava danas jesu samo sredstva za izgradnju Nove Svjetske Tiranije. Mudraci će od dva zla birati manje, te potpuno izbjegavati one bez kojih se može ili koji uništavaju tvoju osobnost, privatnost i moralnu odgovornost.

VL
MA
margaritas
21:01 23.05.2012.

banke u hrvatskoj zaradile u prosloj godini 3 milijarde dok banke u takozvanoj regiji propadaju i biljeze veliki pad prihoda zahvaljujuci nasoj vlasti oni su zasticeni za razliku od radnika

VL
MA
margaritas
21:11 23.05.2012.

13 lipnja 2010 gospodin milanovic potpisao referendum o izmjenama zakona o radu i istaknuo da se zakon ne moze mjenjati preko noci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.