Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK KOALICIJSKIH PARTNERA

Ministar Medved: 'Stožer će u četvrtak predstaviti mjere koje će ići u smjeru liberalizacije'

Zagreb: Tomo Medved dao izjavu nakon sastanka parlamentarne većine
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
06.04.2022.
u 18:06

Partneri stoje pri ranijem zaključku da će predsjednik Vlade obaviti sve potrebite radnje glede rekonstrukcije Vlade i kad on to učini, informirat će koalicijske partnere - rekao je Medved.

Sastanak vladajuće koalicije održao se u srijedu popodne, a izjavu nakon nje dao je potpredsjednik Vlade Tomo Medved. Naveo je da su na sastanku bile brojne teme, a među ostalim i COVID mjere i rekonstrukcija Vlade.

- Stožer će sutra predstaviti mjere koje će ići u smjeru liberalizacije, kao što je to u drugim zemljama - rekao je Medved najavivši da će ih prezentirati ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Osvrnuo se i na ranije najavljenu rekonstrukciju Vlade i što o tome misle koalicijski partneri.

- Partneri stoje pri ranijem zaključku da će predsjednik Vlade obaviti sve potrebite radnje glede rekonstrukcije Vlade i kad on to učini, informirat će koalicijske partnere - rekao je Medved.

Na pitanje da prokomentira izjavu SDP-ovog Arsena Bauka prema kojoj je "premijer Plenković najslabija karika", Medved je odgovorio protupitanjem.

- U kojoj je mjeri Bauk postupao moralno dok je godinama konzumirao određena prava, a što se tiče pozivanja na izbore od strane oporbe - to se od oporbe i očekuje, ali ovdje je pitanje koji od ova tri SDP-a je spreman i kome odgovaraju izbori - pitao je Medved.

VIDEO: Preminuo ruski radikal Vladimir Žirinovski poznat po svojoj izjavi: 'Rat će početi 22. 2. 2022.'

Komentara 4

Avatar Cadafel
Cadafel
18:55 06.04.2022.

U civiliziranoj zemlji ovakav cirkus nije moguć, problem je u tome što ovaj prostor nije civilizacija

FM
fmica
20:38 06.04.2022.

tužno,nekad je bil Gospodin general hrvatske vojske a sad je samo pupijeva pudlica....

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
21:35 06.04.2022.

Bliži se turistička sezona, ne bi bilo zgodno dočekati je s mjerama. A ako ne uspije okrivit ćemo one koji nisu cijepljeni, jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije