Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI DUGOVI
Povratak na članak

Ministar Marić: 'U ponedjeljak novi sastanak s veledrogerijama, puno je tehničkih problema'

Napomenuo je kako je najvažnije, u financijskom smislu, osmisliti model, način da se nove obveze ne stvaraju, ali paralelno s time izmirivati postojeće obveze.

Komentari 4

KA
kavranbird
20:34 22.10.2020.

Veledrogerijama treba za početak prepoloviti dugovanja zbog enormne pljačke i onemogućiti daljnju pljačku koju provode mitom i korupcijom od liječnika pa do vrha

VL
BR
Branitelj2020
17:34 22.10.2020.

Ne stvaranje novih obveza moguće je samo ako HZZO i bolnice više ne kupuju lijekove. Još jedan biser HDZ-ovog uhljeba iz Agrokora.

VL
KO
Kokoiduhovi
20:11 22.10.2020.

Ma nemre bit; pa toliko novca smo dobili i još stiže iz fondova EU. Dio bespovratan. A.000 grla - nevidljivo stado, naravno. Ali poticaje isplaćujete. I takvih priča 10-ak i ode lova u dzempove. Samo čije dzempove

VL
EP
Epil
21:00 22.10.2020.

A zasto Fina i javni biljeznici sad ne ovrse drzavu? I to za tri puta veci iznos duga! Onako kako deru stanovnistvo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.