Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranko ostojić

Gaf tjedna! Ministar čvrste ruke postao je ministar praznih ruku

20.05.2013., Zagreb - Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojic posjetio je ozlijedjene policajce koji se nalaze u induciranoj komi na Odjelu za opekline Klinike za traumatologiju.
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
12.04.2015.
u 12:32

Kad je visoko dignuo trofej, uzeli su mu GA i bacili

Nerijetko arogantni ministar čvrste ruke Ranko Ostojić ostao je bez političkoga trofeja za koji se borio pune dvije godine. A činilo se da ćemo na svemu što se kreće hrvatskim prometnicama godinama ili desetljećima imati simbol koji bi nas trebao podsjećati na njega. No, kad je u javnosti visoko dignuo trofej, uzeli su mu registarsku oznaku za motorna vozila i bacili je u ropotarnicu političkih neuspjeha.

Nitko drugi do nadređeni mu. Raspet na križu planetarno znanoga stanja u Hrvatskoj, gdje je sve već u začetku osuđeno na rezultat "pola ZA, a pola PROTIV" i demokracije koja često izgleda kao anarhija, ministar čvrste ruke postao je ministar praznih ruku. Tako je bačena još jedna kost među politički gladne građane-demokratske pripravnike, a nezasitnim političarima ukazala se nova prigoda "zavadi pa vladaj". Stariji, koji su političare mijenjali kao odijela, i danas kažu: politika je kurva. A zakonodavstvo u nas kažnjava samo svodnike.

U prostituciji, ne u politici.

>> Zbog Karamarka i Ostojića dizajneri bi mogli ostati bez posla 

>> Ostojić: Zbog svega vraćamo grb! Karamarko očito ne zna kako izgleda znak na zastavi HDZ-a

Komentara 18

Avatar comparator
comparator
12:59 12.04.2015.

Primjetio sam poteze ljevice kojima se koristi u podjeli građana kako bi svoje neuspjehe pripisala političkim protivnicima. Ovo je jedan od eklatantnijih !

BU
Bulaba
12:45 12.04.2015.

Nije pola za, a pola protiv, nego je 95% ZA, a protiv su iskompleksirane jugoslovenčine. Vidjeli smo koliko vas se skupilo na trgu, hahahaha.

GO
goran2hr
14:21 12.04.2015.

Nije napravio gaf, nego ga je zamalo izbjegao. Narod je bio protiv uklanjanja hrvatskog grba, a ovaj članak sugerira, da se je i tu (već uobičajeno) trebalo biti uporan i ići kontra želje Hrvata?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije