Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja raditi iz izolacije

Ministar Aladrović pozitivan na COVID-19: Imao sam blago povišenu temperaturu i kašalj

Josip Aladrović
Facebook
25.10.2021.
u 09:13

U kontaktu sam s liječnicima i epidemiolozima, osjećam se dobro, te nastavljam sa svim redovitim poslovima i obvezama iz kućne izolacije", napisao je.

Ministar Josip Aladrović pozitivan je koronavirus. Objavio je to na Facebook stranici. 

"Pozdrav svima.

Jučer sam se testirao na COVID 19, s obzirom da sam osjetio blage simptome koji se vežu uz ovu bolest, poput blago povišene temperature i kašlja. Testiranje je pokazalo da sam pozitivan na COVID 19.

U kontaktu sam s liječnicima i epidemiolozima, osjećam se dobro, te nastavljam sa svim redovitim poslovima i obvezama iz kućne izolacije", napisao je.

Ključne riječi

Komentara 37

KO
Korumpirani
09:43 25.10.2021.

I koliko je on ljudi zarazio ,a ima covid potvrdu??

Avatar BlackCalder
BlackCalder
09:32 25.10.2021.

Zašto si se cjepio kad si obolio?! S obzirom na godine i zdravstveno stanje, isto bi ti bilo i da se nisi cjepio. Ovako si samo hodao s potvrdom svugdje i zarazio druge.

TE
TerMInator
09:44 25.10.2021.

Plenković kašljuca mjesecima i širi zarazu, a cjepljen je i ima covid potvrdu. Trajno ga izolirati i cijelu Vladu, svi su zaraženi nekim čudnim virusom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije