Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ GOSPODARSTVU
Povratak na članak

Ministar Aladrović o smanjenju PDV-a: 'To nije u planu za iduću godinu, ali mjere se mogu produžiti'

Što se tiče mjera za pomoć gospodarstvu, podsjeća da su one donesene za razdoblje do kraja godine, no da ih je Vlada spremna "revidirati ukoliko vidi da određena područja ne mogu biti adekvatno pokrivena".

Komentari 2

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:44 08.10.2020.

Aladroviću, spavaš li mirno nakon što si dao djecu u krilo homoseksualaca?

VL
MA
matkopeic
14:19 08.10.2020.

Prvo nas opale za zdravstveno (liste čekanja dvije godine), pa mirovinsko (zadnji smo po visini mirovina u EU), pa porezne stope x, y, z, pa onda Bandić sa svojim harač prirezom. Onda što ostane trošimo na proizvode koji imaju najveći PDV u EU. Pa dokle,....jel mi ne možemo imati nekakva normalan PDV 10-15 %.?....jel mi možemo svesti proračunske rashode na normalu, a ne iz godine u godine povećavati i? Jesu ovo gore teme, a na klub....pitanje za vladajuće, a i za oporbu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.