Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBROSUSJEDSKA POLITIKA
Povratak na članak

Milošević očekuje od Milanovića borbu za Hrvatsku u kojoj su svi jednaki

Ocijenio je da Milanović, iako kao predsjednik nema izvršne ovlasti, može utjecati na neke stvari i ocijenio važnim da s Pantovčaka šalje pomirljive poruke i stvara ozračje tolerancije u društvu

Komentari 11

BE
berija
13:25 08.01.2020.

Daj, može li mi tko objasniti koja to prava koja ima hrvatski državljanin po nacionalnosti Hrvat ili Rusin nema i hrvatski državljanin po nacionalnosti Srbin?

VL
KA
kajinx
14:12 08.01.2020.

Čekam dan kad će naš vrli predsjednik reći "Hrvati i Hrvatice" i "Moja Hrvatska"!

VL
DU
Deleted user
14:00 08.01.2020.

Da i ja se nadam da će biti pravedan i neće dopustiti omalovažavanje večinskog 95% Hrvatskog naroda i popraviti i ispričati se bar sada i barem sebi odgovoriti na pitanja:1. Zašto za vrijeme njegove vlade u Kukuriku vladi bilo samomo 53%% Hrvata, NAGLAŠAVAM, naravno protiv bilo koje nacije i vjere nitko normalan nema ništa, ali zar od 95% Hrvata po popisu nije bilo ni jednog sposobnog Hrvata da sudjeluje u vladi RH. 2. takova vlada donosi zakon o podjeli mirovina braniteljima na dva dijela, ali ne i aboliranima , koji primaju RH mirovine sa priznatim stažem za vrijeme okupacije, pa bi temeljem dodatnog zakona kukuriku Vlade, da se usklađuje samo prvi dio braniteljske mirovine, abolirani četnik mogao imati za par godina veću mirovinu od branitelja, ako sada imaju istu. 3. Kad je Bauk digao uzbunu u Saboru za slučajnu skraćenicu ZDS jednog ministarstva, kako nikom od njegovih nije pala na pamet skračenica državne firme APIS ( vidi Wikippediju, tvorac četničkog pokreta itd.). 4. Zašto je dopustio, da 80 godišnjeg bolesnog starca oca dva podinula,Vukovarska branitelja,maltretireju po sudovima od Vukovara do Pule. Oštetio je jadnik nelegalnu dvojezičnu ploču vrijednosti 150 kuna. Probajte u Zagrebu prijaviti štetu 150 kuna policija vam na uviđaj neće izaći.

VL
JA
javor11
13:26 08.01.2020.

...a srbi malo jednakiji. Malo više kruha bez motike.

VL
DU
Deleted user
14:16 08.01.2020.

S obzirom na to da srba u hrvatskoj živi jako malo njihovo mišljenje se nalazi na zadnjem mjestu svjetske rang liste pa im se netreba davati toliki prostor u medijima

VL
DU
Deleted user
16:39 08.01.2020.

Slažem se u potpunosti sa očekivanjima Miloševića.Stvarno je došlo vrijeme da u Hrvatskoj budu svi jednaki socijalno i pred sudovima.Ako sam svatio došlo je vrijeme da i Hrvati ostanu ravnopravni narod.

VL
ZO
zoran234
17:36 08.01.2020.

Ja bih najviše volio da se izmirimo i izljubimo. Pa onda da zajedno zaigramo Žikino kolo.

VL
JB
Jednonogi.Brabonjak
14:31 08.01.2020.

Za dobru suradnju treba dvoje i više

VL
Avatar Croatino
Croatino
13:36 08.01.2020.

Dok god u Srbiji vladaju ratni huskaci Vucic, Dacic i slicni nema priblizavanja Srbiji. Sto se tice srba u hrvatskoj, oni ne zele biti jednaki. Da to zele, nebi imali samo RH-putovnicu nego bi se izjasnjavali kao hrvati pravoslavne vjere i postovali svoju drzavu. Idu u razliciti skole, uce razlicitu "istoriju", ustaju na razlicite himne, navijaju za razlicite reprezentacije. Kako bi bili jednaki?

VL
FU
furest
15:56 08.01.2020.

Novi predsjednik ce mnoge iznenaditi svojim samostalnim djelovanjem koje se nece uklopiti u desno lijevo politicko svrstavanje, on se vise vodi direktnim medjuljudskim poznavanjem a ne svrstavanje ljudi u lijeve i desne , bumo zivi pa vidjeli mozemo cak ocekivatiti vise desnije djelovanje od kolinde

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.