Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijali muškarce i žene

Militanti napali javnu kuću pa ostavili poruku upozorenja na vratima

bagdad
Foto: CNN video screenshot
14.07.2014.
u 08:49

Lokalno stanovništvo tvrdi da je za napad odgovorna paravojna šiitska organizacija Asa'b Ahl al-Haq, no oni negiraju povezanost s napadima

U napadu na stanove u Bagdadu za koje susjedi tvrde da se koriste kao javna kuća, poginulo je najmanje 28 žena i 6 muškaraca, javlja CNN. Prema izvještaju dopisnika AFP-a, napadači su na vratima ostavili poruku: "Ovo je sudbina prostitucije".

Zamaskirani militanti upali su u nekoliko stanova u Zayona rezidencijalnom kompleksu u istočnom Bagdadu i počeli ubijati muškarce i žene.

Lokalno stanovništvo tvrdi da je za napad odgovorna paravojna šiitska organizacija Asa'b Ahl al-Haq, no oni negiraju povezanost s napadima.

>> Tko financira ISIL? I tko im je dao balističke rakete?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kapital3org
kapital3org
11:12 14.07.2014.

pojedine kriminalne grupe koriste prilike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije