Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borbe s Kurdima

Militanti Islamske države ponovno ušli u Kobane, sukobi odnijeli i ljudske žrtve

ISIS
Foto: ilustracija
25.06.2015.
u 08:39

Džihadistička skupina u borbi s Kurdima pretrpjela je niz poraza koji su rezultirali povlačenjem iz grada u siječnju, nakon četveromjesečnih borbi

Militanti takozvane Islamske države ponovno su ušli u sirijski grad Kobane gdje su se sukobili s kurdskim snagama, javlja BBC.

Sirijska organizacija za zaštitu ljudskih prava poručila je kako se borbe u središtu gradu na sirijsko-turskoj granici odnijele i ljudske žrtve. Kurdske snage protjerale su militante Islamske države ranije ove godine uz pomoć američkih zračnih snaga.

Džihadistička skupina u borbi s Kurdima pretrpjela je niz poraza koji su rezultirali povlačenjem iz grada u siječnju, nakon četveromjesečnih borbi.

Podsjetimo, nakon što je u svibnju preuzela kontrolu nad Palmirom u središnjoj Siriji, Islamska država jučer je uništila 2000 godina staro nalazište hramova koje se nalazi pod zaštitom UNESCO-a.

>> Zemlja zločina, nasilja i smrti jača je nego što je bila prvoga dana

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:45 25.06.2015.

Nešto ovdje zaudara. Kobane nije pred padom!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:58 25.06.2015.

A jucer su bili pred raspadom, proglaseno izvanredno stanje, Kurdi 50 km od njihovog tzv. glavnog grada....itd. Eto primjera koliko su "pouzdane" tzv. vjesti u VL-u inace prepisano iz zapadne propaganda koja se nekad zvala "slobodni tisak".

CI
cicina
14:47 25.06.2015.

pa opet kao i uvjek propaganda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije