Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantan video

Ekstremisti tvrde: Odrubili smo glave 21-om zarobljeniku

isis
Foto: Youtube Screenshot
1/2
22.02.2015.
u 08:49

U videu su prikazani militanti kako prolaze kroz grad Kirkuk, prevozeći kaveze u kojima su se nalazili kurdski borci

Ekstremisti iračke države objavili su video u kojem tvrde da su pogubili 21 kurdskog borca odjecanjem glave koji su bili zatvoreni u kavezima.

Video je objavljen na kurdskom i titlovima na arapskom.

Autentičnost videa nije potvrđena, ali sudeći prema dosadašnjim iskustvima sa terorističkom organizacijom ISIS, životi kurdskih boraca nisu bili pošteđeni.

U videu su prikazani militanti kako prolaze kroz grad Kirkuk, prevozeći kaveze u kojima su se nalazili kurdski borci, piše CNN.

U jednom trenutku kavezu prilazi militant s mikrofonom na kojem se nalazi znak ISIS-a, a nakon kratkog ispitivanja zatvorenika počinju pogubljenja.

Bio je to još jedan u nizu stravičnih zločina ove terorističke organizacije koja broji više od 30.000 militanata.

>>'Muslimanske zajednice moraju se suprotstaviti ekstremizmu'

>>Ekstremisti u Iraku bičevali muškarce zbog mobitela, trima ženama odsjekli ruke

Komentara 12

LE
Leona*
16:20 22.02.2015.

Stvarno hrabri borci. Odrubili su glave zarobljenicima. To se zove hrabrost. To je sila.Moć Ubiti zarobljenika. Kakve junačine. Nešto u glavama "junaka" izgledno je da nije u redu...

EL
EliteTeam2015
09:54 22.02.2015.

propaganda samozvanog isila,umobolnika,,salju video ,,i misle zastrasiti svijet,,,ali se varaju,,,jer i oni nose glave...da bi porazio neprijatelja,,,moras biti goriji od njega,,,muslimani sirom svijate moraju se ujediniti i ne samo da se verbalno ogradjuju nego sami moraju nesto poduzeti,,,jer najvise stete te zvijeri,,,koji propagiraju islam ,,,a sa islamom veze nemaju,,,najvise stete prave upravo muslimani koji su po raznim zemljama europe i svijeta,,,jer i na njih se danas gleda drugim ocima,,,i ne vijeruje im nitko,,,dok se ne vide rezultati,,i sami pokusaju zaustaviti te zvijeri i pokazati im da ,,,ti,,,muslimani,,koji zive u raznim zemljama ,,,nisu uz njih,,,ali nije dovoljno reci,,treba i uraditi,,,ne bih volio da dodje do nekih verlikih razmjera rata....jer prosao sam jedan od pocetka do kraja,,,i znam sta je rat,,ali ako se nemoze izbjeci e u tom slucaju ce biti sasvim drugacije,,nitko nece mirno gledati kako masakriraju narod,,nitko nece pobijeci,,dobiti ce odgovor da sebi nece moci doci,,zvijeri,,,a ne muslimani

DP
Dule Pacoov
10:29 22.02.2015.

Pa to su borci za slobodnu Siriju I treba im pomoci-V.Pusic,izjava od prosle godine.Gle cuda ,sad postali teroristi?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije