Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne poštuje žrtvu hrvatskih sinova'
Povratak na članak

Milijan Brkić: Omalovažavanje uloge HOS-a u Domovinskom ratu je za svaku osudu

Trebao bi Milanović znati kako se ne radi o masi plaćenika pustolova, nasilnika, ubojica ili agresora, već su ti ponosni, čestiti i hrabri hrvatski branitelji itekako drukčiji od onih koji su se skrivali kada su trebali pokazati ljubav prema Hrvatskoj, kaže Milijan Brkić

Komentari 6

KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
05:47 23.04.2020.

Gle ovog Vasu, rambo s velebita, plagijator i lopovcina prve klase.

VL
DU
Deleted user
08:34 23.04.2020.

Vaso, tko si uopće ti da komentiraš tko je imao hrabrosti ili nije? Zato si ti danas 'nigdje' a Milanović je predsjednik države.

VL
Avatar markoii123
markoii123
08:31 23.04.2020.

Šteta što se Vaso "nije sjetio" tko je radio protiv HOS-a 90-ih. Tko je ubio Pradžika,Kraljevića i ostale. Tko ih je tada optuživao da su puki suradnici udbe i da rade na destabilizaciji obrane. Tko je rasformirao Paragin HSP? Svaša tu ima moj Vaso.

VL
DI
Diesel
08:30 23.04.2020.

Opet krece hajka, ali sad mu ne mogu nista.

VL
PO
popadijaizmočila
08:30 23.04.2020.

ma hajde........nije bit će da ti ,,nisi znao, ,da je milanović politički četnik.pa čemu se onda čudiš.a opet ako si znao da je politički četnik kako se je to katolička crkva,mediji u njenom vlasništvu i kolumnisti povezani s njom okomila u izborima na škoru i dopustila da milanović dobije izbore.kako to danas u ,,pluralnoj katoličkoj udruzi iz austrije,, ima mjesta za klauškog,pofuka,markešića,mirkeca galića i ostale političke četnike a nema mjesta a nema mjesta za političke hrvate izvan hdz-a.ja mislim da je to zato što je hdz stranka šeksa,škegre,valentića i ostalih menadžera iz panorame i da provodi politiku koja ide za tim da potjera narod kako bi šavorić i ekipa sve dobili za badava i prodali strancima.....naravno da takva politika,da bi dobila izbore mora proizvesti nepriiajtelje.......evo primjer katoličke crkve,sokol i vučetić dignu ruku za istanbulsku unatoč izričitom naputku biskupa i zadrže posao na katoličkom bogoslovnom fakultetu,miletić podrži prosvjetare i odmah se biskupija ogradi od njega i da mu premještaj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.