Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera prisluškivanja

Brkić: Ne očekujem optužnicu. Nisam vam ja Nostradamus da znam što će biti

Milijan Brkić
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/9
02.07.2019.
u 13:11

Odazvao sam se, kao i svaki drugi građanin, na poziv nadležnog pravosudnog tijela, dao iskaz i sada ćemo vidjeti dalje, rekao je Brkić nakon izlaska

Završilo je ispitivanje Milijana Brkića na Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku. Na pitanja je odgovarao, kako je rekao, dvadeset minuta. Brkić je novinarima rekao da ne očekuje optužnicu.

Na pitanje je li konačno doznao za što ga se tereti, Brkić je nakon izlaska rekao:

"Već sam rekao vašoj kolegici, nemojte se ljutiti, o konkretnom predmetu ne mogu vam ništa govoriti jer je istraga tajna. Morate me razumjeti. Odazvao sam se, kao i svaki drugi građanin, na poziv nadležnog pravosudnog tijela, dao iskaz i sada ćemo vidjeti dalje", rekao je.

Nije želio komentirati ni Franju Vargu. Dvadeset minuta odgovarao je na pitanja. Na pitanje hoće li se odazivati i dalje, rekao je: "Uvijek!" Na pitanje očekuje li optužnicu, rekao je da je ne očekuje. "Nisam vam ja Nostradamus da znam što će biti", rekao je na ponovljeno pitanje novinara o tome što ako bude optužnice.

"Nisam lažni prorok i ne znam o čemu je riječ i ne mogu vam ništa reći", rekao je Brkić na pitanje o ministru Lovri Kuščeviću.

Milijana Brkića, njegova brata Jozu, kuma Blaža Curića i informatičara Franju Vargu sumnjiči se, podsjetimo, u aferi prisluškivanja i praćenja četiriju žena, među kojima je i bivša Brkićeva supruga Karmen. 

Video: Franjo Varga na sudu

Komentara 14

Avatar comandante
comandante
15:13 02.07.2019.

ma kakaav Nostradamus, više prikriveni seljačić, onako ušminkani, novo odijeo, zubi, naočale... a ispod namazani zemo, krkan, špijunčić

FR
franjo
13:37 02.07.2019.

Nitko i ništa , može imati sve ali karakter nema.

Avatar ehlbert13
ehlbert13
12:56 02.07.2019.

Vaso ili Lovro, pitanje je sad. Plenković mora prelomiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije