Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladež HDZ-a

Milanoviću performansom odgovorili na 'dva kamena'

HDZ, Osijek (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
06.08.2012.
u 11:50

Naši su branitelji branili svaki centimetar hrvatskog teritorija i tom izjavom su, smatramo, oni najviše i povrijeđeni, rekao je Ivan Radić

Performansom su danas odgovorili članovi Mladeži HDZ-a Osijeka na izjave premijera Zorana Milanovića da su otoci Veliki i Mali škoj samo "dva kamena". Uz postavljenu kartu i dva kamena, na Trg Ante Starčevića stavili su i odore hrvatskih branitelja.

–  Naši su branitelji branili svaki centimetar hrvatskog teritorija i tom izjavom su, smatramo, oni najviše i povrijeđeni. Njima nije bilo bitno je li riječ o slavonskom, dalmatinskom ili bilo kojem kamenu. Njima je bilo bitno da je to hrvatski kamen i jednako su ga cijenili. Pitamo se hoće li premijer danas-sutra izjaviti da je neki prostor u Slavoniji tek livada i ustupiti je. Držimo da se treba osnovati poseban tim stručnjaka koji će donijeti pravilno rješenje povezivanja Hrvatske, a ne davanjem teritorija – rekao je Ivan Radić, član mladeži HDZ-a.

Mladi hadezeovci ujedno su građanima dijelili kamenčiće s natpisima Veliki i Mali škoj. Da razmisle o premijerovim izjavama i nakani.

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar IvanIvic1984
IvanIvic1984
20:08 08.08.2012.

Krasne li mladeži kada u ime njih istupa dečko koji ide okolo s Kohortom i tuče se i razbija!

DU
Dugopamti
10:17 09.08.2012.

Sporazum Tuđman - Izetbegović je kompromis koji obuhvaća vjerojatno 50 - 150 pograničnih nejasnoća i vodi razumnom razgraničenju. Te nejasnoće potiču od povjesnih i geografskih promjena i sežu od Rimskog carstva kad ovdje nije bilo Hrvata a Islam nije ni postojao pa do granice Austrougarske i Turskog carstva itd. U međuvremenu su granične rijeke mijenjale korita a vojske i plemići osvajali ili kupovali i gubili otoke, ade, šume i školjiće. Razmislite o alternativi tom kompromisu!.

OB
-obrisani-
12:25 06.08.2012.

bravo mladez hdz-a...iznad svih HRVATSKA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije