Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA MORA ODLUČITI

Milanović uzburkao duhove – sjedište PP-a Dinara bit će u Kijevu?

27.08.2021.
u 06:31

Gradonačelnik Vrlike poručio pak da mu nije normalno da se predsjednik svrstava i daje izjave o nečemu što ga se ne tiče

Komentara 49

DU
Deleted user
07:45 27.08.2021.

to je pitanje za lokalnu samoupravu,njihovo biračko tijelo i izvršnu vlast,on nema dodirne točke s ovim

Avatar elkomandante
elkomandante
08:34 27.08.2021.

Samo da zine, već zine glupost da ti se zmeša, to je naš prezident...

DU
Deleted user
09:13 27.08.2021.

Ja Milanoviću ne vjerujem, zašto, pa zato jer sve što je do sada govorio , populistički su potezi, a rezultati njegove vladavine na kraju idun u korist ratnih gubitnika, mešu kojima ima i Hrvata, kao što među hrvatskim braniteljima ima Srba. Naime za vrijeme njegove vlade u vladi je bilo 47% yugosa i Srba iako po popisu ima 95% Hrvata i drugih. Ta vlada razdvaja mirovine branitelja među kojima ima i Srba na dva dijela, ali ne i aboliranim če...cima koji primaju RH mirovinu temeljem priznatog staža u "krajinama". Potom ta vlada donosi zakon, po kome se usklašuje samo prvi dio braniteljske mirovine. Tako da bi poslije prve uskladbe, abolirani imao veću mirovinu , ako su prije imali jednaku, djela, a ne rijeći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije