Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORAVI U SPLITU
Povratak na članak

Milanović o ideji Milorada Dodika: 'Ne novi Dayton, držimo se onoga što je zapisano'

Upitan treba li Hrvatska primiti još afganistanskih izbjeglica, predsjednik Milanović je rekao da mi imamo moralnu obvezu spasiti ljude koji su radili za našu misiju i članove njihovih obitelji

Komentari 29

UM
umnjak
11:54 30.08.2021.

RH je dužna prema Daytonu biti involvirana i inziszirati na provedbi Daytoba koji je napisan u duhu poštivanja prava sva rii naroda. Ali muslimani su ga uništili i samo postojanje Komšića je anricivilzacijski razarač BiH.

VL
RE
Retsudo
12:25 30.08.2021.

Predsjedniče, samo borba za treći entitet ili kantonalno uređenje po Švicarskom modelu; strategija Hrvatske mora biti protuteža dvjema novim geopolitikama stvorenim raspadom Jugoslavije. Srpska politika 200 godina ima strategiju izlaska na jadransku fasadu, a Bošnjačka politika (vjerojatno pod utjecajem muslimanskog svijeta) također ima ideju ćapit komadić obale oko ušća Neretve. Dalmacija se ne brani na Biokovu i Klisu nego u Kupresu i Mostaru. Sve ostalo je feces.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:59 30.08.2021.

Tzv. Visko predstavnici su izvorni Dayton izmjenili preko 50%.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:08 30.08.2021.

Bravo predsjednice podrzi Hrvatin treci entitet.Izgubili su pola stanovnistva u BIH.Iduci trideset godina nece ih sto tisuca.Poturice gori su od turaka.Ovi put Dodik jebu pravu triba se dogovorit.Kakav je god Mile pomoga je otvaranju Peljeskog mosta

VL
TH
theo
11:46 30.08.2021.

slažem se sa zokom, živite u miru po postojećem stanju jer ne postoje promjene deytona koji svima odgovaraju, tako da ili to ili novi rat pa birajte...

VL
DU
Deleted user
13:53 30.08.2021.

dikmobi , taktika, bivših službi ,diskvalifikacije, ne pali.Uvjet opstanka i Hrvata i Muslimana na ovim prostorima je njihovo zajedništvo, ne bratstvo i jedinstvo, nego pošteno zajedništvo iz interesa. Da se nismo složili devedesetih , Mladić bi imao cijelu BiH, Zapadnuu Slavoniju i Vukovar, Novsku i zaleđe i Krajinu spojenu sa Srbijom, a svi muslimani bi zavržili kao u Srebrenici, a potom i Hrvati. Da ta ideja velikosrpskih lukavih hegemonista nije propala, jasno govore procesi u Crnoj Gori. Naime CG je bila saveznica Srbiji u WW1, i 1916. je pobjedom nad Austrougarskom kod Mojkovca spasila srpsku vojsku koja je bjećala prema Albaniji uz strahovite žrtve i morala potom kapitulirati. Po povratku Srpska vojska okupira CG, ubija sve Komite koji traže samostalnu CG, spaljuje 3000 kuća i ukida Crnogorsku autokefalnu crkvu, imovinu joj otima i daje Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Naivni crnogorci nasjeli su ove godine na propagandu i djelovanje sPC i na izborima izgubili svoju državu, sad im ukidaju institut za crnogorski jezik, u Skupštini govore da je crnogorska nacija izmišljena iako su u povjesti daleko stariji državotvorni narod od Srba, eto na znanje i ravnanje.

VL
DA
DaliborZoraja
21:16 30.08.2021.

hercegovinu pripojiti RH

VL
PO
polifonije
16:07 30.08.2021.

Kalun se zabavlja a mi to skupo plaćamo. Taj je najveći dokaz kao što su bili i dikobraz i lignja da parazitsku funkciju treba ukinuti.

VL
Avatar Mali_Radojica_
Mali_Radojica_
13:33 30.08.2021.

Daleko je odmakao Proces osamostaljenja RS, naučili smo posao od vas i Slovenaca, to je nepovratno, suviše je krvi proliveno između Srba i muslimana da bi više ikada mogli živeti na način da dobrovoljno doprinose nekakvoj zajednici. Dakle, RS idee prvom zgodnom prilikom. Što se Hrvata u Bosni tiče, paradoksalno, imaju većeg saveznika u Dodiku nego u zvaničnom Zagrebu koji, verovatno pritisnut NATO čizmom (koja, pak, protežira muslimane i kosovske Albance) ne sme da podrži interes sunarodnika u BiH.

VL
AI
Ante III
14:04 30.08.2021.

Treba ukinut RS

VL
KA
karlodrago
19:39 30.08.2021.

Milanoviću ne vjerujem ama baš ništa jer mjenja mišljenje i stavove prema raspoloženju uzimanja---- lijekova.

VL
DU
Deleted user
19:27 30.08.2021.

Milanovićevo nametanje da je jedino njegovo rješenje jedino rješenje vodi bosnu u kaos. Svađalaćka politika koju vodi za svoje sitne populističke ciljevenažalost otežava život Hrvata u BiH.

VL
PV
prcko.vita
15:21 30.08.2021.

Srećom vas dvojicu se tu ništa ne pita.

VL
SE
Serđo23
12:08 30.08.2021.

Ma možete vi krojiti Bosnu kako god hoćete .To je samo dobitak navremenu za one koji nam kroje sudbinu , ali će nas ipak na kraju integrirati u cjelinu od Vardara do Triglava kao što je to ista ekipa napravila 1945.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.