Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna utrka

Milanović: SDP je Zadru doveo autocestu, a sad će i Europu

zoran milanović,portal
Marijan Sušenj/PIXSELL
12.05.2013.
u 20:12

Znamo tko je ovdje bio na vlasti i razmislite, trebaju vam promjene. Mi naš smjer ne mijenjamo, a to je smjer reda i rada,poručio je šef SDP-a

U zadnja tri izbora većinska volja građana je bila na našoj strani. Ti hrabri ljudi žive ovdje i nema tu nikakvih utvrda i ja to ne priznajem. Ja kao predsjednik najjače i najpoštenije stranke imam pravo reći da stvari treba mijenjati. Znamo tko je ovdje bio na vlasti i razmislite, trebaju vam promjene. Mi naš smjer ne mijenjamo, a to je smjer reda i rada. Mi nećemo dozvoliti politiku kompromisa jer ta politika stvara prosjake. SDP i HNS su Zadar prije deset godina spojila sa Zagrebom, a sada nam je cilj da ga spojimo s Europom i da ga napravimo mediteranskim centrom izvrsnosti - rekao je u Zadru predsjednik SDP-a Zoran Milanović na predstavljanju SDP-ova kandidata za gradonačelnika Zadra, Ive Bilića.

>>Kampanja na vrhuncu: Željko Kerum na čelo nalijepio pršut!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije