Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovarao s Blatterom

Milanović s tribina bodrio vatrene, ručao s predsjednicom Brazila

Milanović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
12.06.2014.
u 21:45

Na Vladinom Twitter-profilu objavljena je fotografija premijera Milanovića u razgovoru s predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom uoči svečanog ručka

Premijer Zoran Milanović bio je danas na svečanom ručku koji je brazilska predsjednica Dilma Rousseff priredila za sve šefove država i vlada koji su stigli u Brazil na otvaranje Svjetskog nogometnog prvenstva. Na ručak je stigao i glavni tajnik UN-a Ban Ki-Moon, izvijestili su iz Vlade.

Na Vladinu Twitter-profilu objavljena je fotografija premijera Milanovića u razgovoru s predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom uoči svečanog ručka. Vlada je objavila i fotografiju susreta premijera s brazilskom predsjednicom Dilmom Rousseff uoči utakmice.

 

Milanović je pratio ceremoniju otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva, a potom je s tribina stadiona u Sao Paulu navijao za vatrene u porazu 3:1. Premijer je tijekom utakmice sjedio pokraj čileanske predsjednice Michelle Bachelet. 

>>Kovač: Sudac je sramota! Ako je to penal, ne trebamo više igrati nogomet

Komentara 42

LO
lokun
21:26 12.06.2014.

Naslov je trebao biti Predsjednica Brazila ugostila svoje goste a ne Milanović je bio na RUčku s predsjednicom kaoda su bili sami cirkus od novina i politike koja umjesto da informira obmanjuje narod

BL
Blizard
21:34 12.06.2014.

Primljen je samo zato sto iza ledja ima Hrvatsku ,inače svi bi ga držali na distanci ,bas kao u Europi .

ĆA
ćaćaća
20:33 12.06.2014.

da se srbija plasirala drug jovo bi sigurno išao s drugarom nikolićm pružiti podršku uz 3 pusice..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije