Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA OSNIVANJA SAVEZA

Milanović otkazao dolazak u Rijeku. Pantovčak: 'Zbog neplaniranih obveza neće sudjelovati'

27 godina od operacije Bljesak: Milanović i Plenković zajedno u Okučanima
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
10.05.2022.
u 09:30

Na svečanosti će kao njegova izaslanica sudjelovati savjetnica za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

Predsjednik Zoran Milanović zbog neplaniranih obveza u Zagrebu danas neće sudjelovati na obilježavanju 30. godišnjice osnivanja i djelovanja Saveza slovenskih društava u Hrvatskoj u Rijeci kao što je bilo najavljeno, priopćio je Pantovčak. 

Na svečanosti će kao njegova izaslanica sudjelovati savjetnica za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić. Ondje će biti i slovenski predsjednik Borut Pahor

VIDEO: U Rijeci sinoć gorjelo šest automobila, očevid je u tijeku

 

Komentara 1

Avatar Croatino
Croatino
11:21 10.05.2022.

Da mu nece mozda iznenada doci Scholz u posjetu, ili Macron ili Biden? Ili se covjek mora naspavati, puno je to bilo odraditi zadnjih tjedana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije