Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U posjetu Maruševcu
Povratak na članak

Milanović o ukidanju općina: 'Ta ručica još digla nije – ni lijeva, ni desna – koja bi sebe ukinula'

„Svaka čast Europi, ali mi moramo jako dobro znati što je naš interes...Svaki dobar gospodar, svaki dobar muž, žena, majka, otac želi znati što se događa u njegovom okruženju, kakve to posljedice u njegovoj obitelji ima, želi naprosto biti informiran”, zaključio je predsjednik Zoran Milanović

Komentari 6

DU
Deleted user
22:38 21.04.2023.

Joj kad se sjetim njegove vladavine i njegovih pulena Linića, Opačićke, Jakovine, pa svih onih HNS-ovaca koji su se uguzili, dođe mi muka slušati ga.

VL
DU
Deleted user
06:35 22.04.2023.

što god govori, nebitan je, nitko ga ne sluša, pokušava biti pametan , samo treba vidjeti koje države posjećuje

VL
BU
burza
22:54 21.04.2023.

Da nema takvih opcina cjelo vrijeme bi camio u uredu jer ga nitko nebi zvao .Nikat cula za to selo

VL
DU
Deleted user
23:29 22.04.2023.

Nikakva korist od tebe reci što si dobro napravio u svom mandatu za dobrobit naroda? Doslovce ništa,nego što malo nepišete kako napreduje afera daj pet

VL
LO
Lokislav
23:17 22.04.2023.

Neka ukine funkciju predsjednika i primjerom pokaže da se beskorisne uhljebničke institucije i radna mjesta mogu ukinuti.

VL
Avatar Striborski
Striborski
13:04 22.04.2023.

A što je krivo rekao? Još nisam čuo da postoji općina ili županija koja bi se samoukinula. IDS je govorio o ''regionalizaciji'' Hrvatske, ali kad su shvatili da bi Istra opet mogla završiti pod Rijekom stišali su se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.