Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACIO RAZLAZ BIH
Povratak na članak

Milanović: Non-paper o mijenjanju granica na Balkanu je veliko sr**e

Milanović kaže da se nada da neslužbeni diplomatski dokument nije došao iz Ljubljane jer "objektivno ja njih dosta respektiram i mislim da nisu baš tak zalupani", kaže predsjednik

Komentari 23

MA
MarasG
16:08 17.04.2021.

Oni koji iz petnih zila brane opstojnost BiH su u stvari najveci njeni razaraci.Bosna nemoze i nece biti kazamat hrvata i srba.

VL
DU
Deleted user
15:41 17.04.2021.

Samo je moguče unutrašnje granice u BiH izbrisati i ništa drugo, nema federacije nema srbskog indetiteta samo ima BiH jedan presjednik i točka.......

VL
Avatar MinerVlado
MinerVlado
15:41 17.04.2021.

Bio "non paper" sranje ili ne, BiH će se kad-tad raspasti. I to u moru krvi.

VL
RO
roland
15:50 17.04.2021.

U Bosni i Hercegovini će biti rata! Prije nego BiH prime u EU, ima stvari koje će se rješavati oružjem!

VL
Avatar comparator
comparator
09:56 18.04.2021.

Čovjek sa strane vidi bolje situaciju ali ne tako daleko da kulturološki ne razumije situaciju. Ne vjerujem u loše Janšine namjere nego upravo suprotno .Mislim da će reakcije na taj naravno neizvediv plan svaka strana reagirati emocionalno umjesto racionalno. Tu će tek oni koji su kao sile zadužene za neutralizaciju sukoba možda izvući pravi zaključak naravno ako ne navijaju za svoje favorite.

VL
Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
20:43 17.04.2021.

Podijela se mozda i desi ali od treceg entiteta nista i sa ratom i bez...

VL
AN
ANTIkomunist55
18:22 17.04.2021.

bit ce cijela al iz tri dijela, samo je to prirodno i jedino moguce

VL
HA
Habuhabuhabu
16:20 17.04.2021.

Šta vam se može ovde pobrojati što ste žedni krvi. Vi ste pravi nositelji europskih vrijednosti.

VL
DU
Deleted user
16:12 17.04.2021.

Narodi su živ organizam.Granice nisu "Sveto pismo".Stari poredak u Europi više ne vrijedi. Ne može se Bošnjake držat u toru samo zato što su muslimani ili Srbima ne kompenzirat "oteto" na jugu.Čekat da Hrvati "iscure" sami od sebe iz BIH. Prirodno je da svaki narod teži da se ostvari na svom etničkom prostoru, u punini svog nacionalnog bića. Nema te sile koja će zaustaviti 8 milijuna Albanaca u 4 države da se ne ujedine.Znam ih.Živi bili pa vidjeli. Može trajate 10 ili 100 godina al Albanci će to uradit.Parama i ono stvari.Europljani ne poimlju kolika je snaga patrijahat,bese i klanova. Albanci nisu zagrebački pipavci koji moraju govorit ono što sami ne misle.

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
08:53 18.04.2021.

Hrvatskoj nije potreban dodatni teritorij jer ima i svojeg previše . Vojno se miješati u drugoj suverenoj državi je ravno samoubistvu , osobno ne vjerujem da bi Hrvati išli u Bosnu ratovati dok ova šačica katolika u Bosni nema nikakovuu šansu za bilo što promijeniti.

VL
SV
Sveznadar
16:09 17.04.2021.

Biće rata. Vidit će te.

VL
MX
Mister X
18:53 17.04.2021.

Hrvatska u Nato savezu Mladić pobio masovno islmiste i dio neprijatelja i Hrvata a ovakav predsjenik se plaš ne neaoružanog puka narda ako mu se "predloži mirni razlaz" i konačno ukidnje male jugoslacije gdje su svi nesretni, Gdje dio Hrvata Hrvata dio Srba i dio manjina nema svoju slobodu i državu. šta zan smo da prostači ko kukavica bez smisla i vica .."Kad je u pitanju mirni razlaz u BiH, to je toliko neozbiljna i opasna tema da je ne treba stavljati čak ni na non paper pa tko god to napravio", rekao je novinarima jako uzvuđen i isprepadan do kostiju "hrvatski predsjednik" ili je dobio ili tek sada stigla mu obvjest šta treba smije da odgovori konačno ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.