Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA PLANA

Milanović ipak neće u Jasenovac. Ide na Klis, očekuje se i dolazak premijera Plenkovića

Split: Nakon polaganja vijenca u kapelici, Milanović, sudjelovao na prisezi vojnih novaka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.04.2022.
u 14:57

Na Tvrđavi Klis u 18.30 sati održat će se Svečana akademija u povodu 31. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade

Predsjednik Republike Zoran Milanović neće danas sudjelovati, kao što je najavljeno, na središnjoj komemorativnoj svečanosti u povodu Dana sjećanja na žrtve Holokausta – Jom Hašoa u Jasenovcu, nego će sudjelovati na Svečanoj akademiji u povodu 31. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade na Tvrđavi Klis.

Podsjećamo, Jom Hašoa - Spomen na šest milijuna Židova stradalih u nacističkim i fašističkim logorima tijekom Drugog svjetskog rata, obilježit će se komemoracijom kod spomenika Cvijet. Na komemoraciji će govoriti Ognjen Kraus, predsjednik Židovske općine Zagreb i Koordinacije židovskih općina u RH, a molitvu će predvoditi glavni rabin u RH Luciano Moše Prelević. Tamo je trebao biti i predsjednik Zoran Milanović.

Na Tvrđavi Klis u 18.30 sati održat će se Svečana akademija u povodu 31. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade. Najavljeno je sudjelovanje premijera Andreja Plenkovića.

Milanović: 'Zekanović je šetao hrvatskim Saborom s narkotikom. Mislim, da sam ja bio tamo možda bi se poslužio...'

Komentara 18

SE
serafin002
15:23 28.04.2022.

Kakave veze ima dezerter koji se skrivao i prodavao usisavače sa gardijskom brigadom i domovinskim ratom, što je još gore ostao je vječiti štetočina narodu i državi.

PV
prcko.vita
16:00 28.04.2022.

Samo vi mediji dajte što više prostora tim našim vođama, koji nas vode u nestanak.

GO
goran2hr
15:38 28.04.2022.

Neće u Jasenovac?! Sve bolji i bolji. Još će od njega na kraju ispasti pravi predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije