Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milanović u rijeci:

Milanović: Naši kandidati neće varati na dnevnicama i troškovima

zoran milanović,izbori,sdp (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/5
10.04.2013.
u 21:43

Milanović je istaknuo da su ovi izbori dobri i zbog toga da "građani vide koliko su duboke razlike među nama"

Kandidati za Europski parlament s liste koalicije SDP-HNS-HSU su pristojni, ugledni, afirmirani ljudi, više ili manje poznati, ali ne anonimni, koji neće varati na dnevnicama i troškovima, to im nije uopće, a kamo li prvi motiv što idu u Bruxselles - kazao je u srijedu navečer na predizbornom skupu koalicije u Rijeci predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Uspoređujući listu SDP-HNS-HSU s drugim opcijama Milanović je istaknuo da su ovi izbori dobri i zbog toga da \"građani vide koliko su duboke razlike među nama\". Ne između crvenih i crnih, između \'41. i \'45., nego, kazao je, između onih koji se drže poretka i pravila, i onih kojima odgovara nered.

- Mi smo za pravila, jer to je srž Europe – poručio je Milanović. Želja mu je da kandidati u Europskom parlamentu budu otvoreni, da se ponašaju u skladu s temeljnim europskim vrijednostima i da ne budu previše snishodljivi, protokolarni i formalni.

Obraćajući se skupu predsjednica HNS-a Vesna Pusić je kazala da u Europski parlament imamo šansu poslati ljude kojih se nećemo sramiti i koji će donijeti novu kvalitetu te odvesti Hrvatsku i Europu naprijed dok je čelnik HSU-a Silvano Hrelja kao vrijednost koalicije istaknuo to što su svim strankama pa tako i njihovim kandidatima interesi građana na prvom mjestu.

>> Sve o izborima za europski parlament pratite i na našem specijalu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije