Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDBINA
Povratak na članak

Milanović na vježbi hrvatske i američke vojske

Središte za razvoj vođa „Marko Babić” vodeće je središte za obuku u Hrvatskoj vojsci s primarnim fokusom na primjenu taktika malih postrojbi.

Komentari 3

BA
barbalovre
15:03 15.07.2022.

Ovog slučajnog bilmeza treba što dalje od hrvatske vojske. Koliko mu je do vojske najbolje je pokazao kao najgori premijer na svijetu kada je srozao i sramotio našu vojsku, kada je u aferi MIG-ova ugrozio sigurnost zarčane obrane. A to sramoćenje čini svakim danom.

VL
PV
prcko.vita
13:58 15.07.2022.

Zajedničke vježbe Hrvatske i Amerike? Da mi ipak uvedemo Dolar umjesto Eura? S obzirom da će uskoro 1 dolar biti jednak 2 eura...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.