Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holy otkrila
Povratak na članak

'Milanović mi je ponudio da budem na SDP-ovoj listi za EP'

Korupcija je teško kazneno djelo i zbog toga sam i pozvala DORH da utvrdi sve činjenice vezane uz moj e-mail - rekla je Holy

Komentari 25

Avatar noemy-no
noemy-no
21:13 23.03.2014.

''Osvrnula se na izjave premijera da je njezino lobiranje za suprugu jednog stranačkog kolege "sitna politička korupcija". -- Pa mozda je sitna za onoga tko je navikao na krupne zlocinacke politicke korupcije, nije sigurno za studenta sta cami godinama popo birou, i natjece se vlastitim zaslugama i trudom za svoje radno mjesto, na koje nema sanse da stigne zahvaljujuci takvima kao vi. Sram vas bilo da uopce minimizirate takvo nesto. Znaci da bili smremni i nesto vise i ozbilljnije, kad vam to ne predstavlja nista, i jos bi krojili sudbinu nasega naroda u politici. Ne zanm sta cekaju vise gradjani da rastjeraju svu tu nemoralnu kliku politikanata sta nam unistava drzavu. Kako je rekao Sudac Sanaderu - '' Vi ste doprinijeli s vasim nekorektnim i nemoralnim ponasanjem, ne postivajuci elementarne baze etickog kodeksa, da mladi misle da se do svojih ambicija moze doci i drugim putem, lakse i brze, nego postenim radom ivlastitim zaslugama.'' Isto vazi i za ovu gospodju.

VL
Avatar poglavito
poglavito
21:26 23.03.2014.

čudna struktura hrvatskih političara se može svesti u riječ umreženi

VL
AF
afrika
20:58 23.03.2014.

Jednostavno mi je jasno tko medijski financira Holy. Što očekivati od žene koja je pokušavala iskoristiti svoj položaj da lobira. Pa kad je to radila na takvoj poziciji pa šta je onda žena u stanju učiniti ako se dokopa vlasti. Da je se ovo desilo u njemačkoj njezina politička karijera bi bila završena zauvijek, ali mi smo Hrvatska....

VL
AA
aabbcc
21:09 23.03.2014.

Kakav EU parlament, treba njoj dati metlu pa neka radi na odrzavanju i nadzoru higijensko tehnickih sanitarnih cvorova.

VL
BV
borna.vitez1
22:10 23.03.2014.

Ova češka darkerica s hrvatskim državljanstvom u jednom dan se nadje i po 2,3 puta u medijima po različitim osnovama.Čudo što je popularna!

VL
MA
maneken
21:21 23.03.2014.

ova se pravi pametna...kao da je napravila ne znam što veliko a.....kao ministrica je slale mailove da spašava stranačke ljude.... i sad to pretvara u junačko djelo.....

VL
MA
mastermind
22:25 23.03.2014.

Holy je prije svega vrlo ohola osoba i poprilicno neinteligentna, no javno zastupa stavove u korist komunista i honoseksualaca tako da ce odvuci i dio sdp glasaca.

VL
Avatar delminium
delminium
21:50 23.03.2014.

a što očekivati od komunističkih unuka? oni žive u svom svijetu, svijetu lopovluka i blagostanja

VL
Avatar tituš
tituš
10:08 24.03.2014.

Ne znam što je i čime ova crna perika zadužila hrvatske medije, pa ne može proći niti jedne vijesti, naslovnica ili što drugo, a da se ona ne pojavi. Ne vjerujem da je lova u pitanju, nju valjda nemaju. Ideje, hm, održivi razvoj - što je to, radna mjesta, ekologija, da sve to imaju i drugi u programima, a mi smo sve dublje u glibu. Ovoliko pojavljivanje u medijima, po cijenama koje se plaćaju za medijski prostor trebalo bi značiti da se plaća u milijunskim iznosima. Tko ne vjeruje neka provjeri. Nisu li neke kampanje procjenjivane u milijunima, zbrajane minute i oglasne površine, ali tada se prozivalo jednu drugu stranku - partiju, nekima se i sudilo jer su imali skupe kampanje. Tko podržava ovu strančicu, Milanovićev prirepak i iz čega?

VL
DU
Deleted user
08:36 24.03.2014.

Ne skida se s naslovnice već danima :-). Što vjerojatno nije ni tako jeftino ;-)

VL
MI
miso
07:03 24.03.2014.

Političari su umreženi. Političari rade za osobne probitke. Političari rade za stranačke probitke. Političari rade i za probitke političara iz drugih stranaka (Picula/Stier). Političari su postali oličenje lošega, sinonim za zlo. Političari ne trebaju Hrvatskoj. Hrvatskoj trebaju Mesije, nositelji poslanjaslanja dobra. Hrvatskoj treba pokret dobrote koji će nositi Mesije. Hrvatskoj treba rad, zalaganje, život i čak žrtva za čovjeka. Političari sve to nisu i danas više ne mogu biti. Neka postanu, ponašaju se i djeluju mesijanski. Neka ih zovemo mesijanci. Političari su stvar naše teške povijesti.

VL
NI
niks100
07:50 24.03.2014.

Mala zna - polako otkida Sdp-u glasove.

VL
Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
22:45 23.03.2014.

Nedaj se Mirela i ostani svoja na svome na svom balkanu.

VL
DU
Deleted user
10:53 24.03.2014.

Holy je jako pametna i cura pred kojom ja vidim veliku političku karijeru, mada bi bila jako dobra i u vođenju urbanizma grada Zagreba. Zasada mi se čini jako poštena, i više je vidim kao predsjedika gradske skupštine ili gradonačelnicu Zagreba. Puno pametnijih stvari bi napravila za zagreb os Bandića.

VL
MO
moskito
11:27 24.03.2014.

Pa sto ste vi mislili da je Milanovic bolji od Sabe? Ma to je stranka koja bi trebala da ode u proslost jer danas kada bi se istrazivalo i objavljivalo velika velicina clanova,ministra su bili lopovi, muljatori, nemoralne osobe. Zoki samo kaze "svako grijesi" ali je zaboravio da Hrvatski narod to sve placa ali ne vise dugo.

VL
AB
abram
13:13 24.03.2014.

...da imam ovce ja bih joj ponudio da ih čuva, za drugo i nije, kao ni taj koji joj je nešto nudio...

VL
LA
ladislaus
08:48 24.03.2014.

Obično izpričavanje zbog svojih loših poteza,ali ovo je Hrvatska .Dakle,ako može Ivkošić biti novinar onda se može desiti da muškarac rodi.?????

VL
OS
osica
21:05 23.03.2014.

Holy - pametna žena- " na uzrujanog premijera" bolje ne trošiti energiju

VL
Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
22:22 23.03.2014.

Mirela je fina, lijepa i sposobna prava hrvatica i primjerena za EU parlament.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.