Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Merkel, Rajoy, Macron... poslije svakog terorističkog pokolja trče pred kamere

Nakon napada cijela zemlja suosjeća zbog žrtava, a tko vodi tu nezaštićenu zemlju nego oni?!

Komentari 13

PR
prajdali100
17:11 26.08.2017.

Bravo Ivkošicu ! A vidis li ove sile od Pupavca i Glavasevica !!! Dok je Dalmacija spaljena zemlja nigdje ih nije bilo a sada se odjednom javljaju cisti četnici.A nesto ima za reci i maher za obijanje automobila,Beljak.I ON ima nesto za reci !!!!!!!! Otvori se Zemljo da me nema ! Javlja se i " nadnaravni" Bero, oličenje pameti i intelekta.Jos nam samo treba Jovanovic,Stazic ili Maras !!! I ti napadas Plenkovica !? Šuti molim te ko Boga !!!!

VL
DU
Deleted user
22:04 26.08.2017.

milane..koliko jos do mir..novine.

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
10:45 27.08.2017.

Miške3, jeste li Vi onaj kojemu je stanovnik američke zabiti 1964. platio ručak jer dolazite iz Jugoslavije?

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
10:45 27.08.2017.

Miške3, jeste li Vi onaj kojemu je stanovnik američke zabiti 1964. platio ručak jer dolazite iz Jugoslavije?

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
17:18 26.08.2017.

Milan Ivkošić objavio u Večernjemu listu (12. listopada 1994.) tekst naslovljen "Titu pokoj duši". U njemu stoji i ovo: "Tito je bio veliki državnik, to je činjenica. Činjenica jest da Tito nije zatvorio vrata stvaranju hrvatske države, nego ju je omogućio, trebalo bi nas obvezati da ne rušimo pozitivnu uspomenu na njega. Napokon, Tito je Hrvat, dijete ove zemlje, ovoga naroda. Ono što je Hrvatska naslijedila od Tita, naša je realnost, objektivnost i mjerilo za naše odnose sas vijetom. To su hrvatske granice, Ustav iz 1974. godine, koji je omogućio izbore u Hrvatskoj, mogućnost zaštite Hrvata izvan Hrvatske. Tito nije zbrisao Hrvatsku kao državu, a na povjesničarima je da raspravljaju o tomu je li Hrvatska kao država mogla bolje proći."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.