Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moglo se očekivati'
Povratak na članak

Milaković o smanjenju broja Srba u Vukovaru: 'Velika većina građana Hrvatske bit će sretna'

- Političari će biti sretni jer nemaju više vruć krumpir u rukama i pitanje uvođenja dvojezičnosti će biti riješeno na elegantan način – rekao je Milaković

Komentari 3

Avatar Moodleen
Moodleen
16:33 22.09.2022.

Građani će biti sretni kad u Hrvatskoj ne bude NI JEDNOG zapadnog turčina, milakoviću.

VL
BA
barbalovre
15:11 22.09.2022.

U Vukovaru ne bi smio živjeti ni jedan srbin koji je na bilo koji način sudjelovao u neprijateljstvima, agresiji, zločinima prma Hrvatima, no benava glumata jer ništa nije učinio da se razotkriju zločinci, nestali... a živi među ,njima . sa njima a ništa nije poduzeo kao ni njegov izdajnička bagra.

VL
AF
afer
16:13 22.09.2022.

Nije se smanjio broj Srba u Vukovaru, nije njima loše. To su oni iz ''autotransport Lasta'' koji dolaze glasovati a imali su razloga otići.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.