Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje merčepu
Povratak na članak

Mikola tvrdio da će svjedočiti o ubojstvima pa odbio pričati zbog vlastite sigurnosti

Svjedok je rekao je da je spreman iskazivati o svemu ako ga prebace u neku drugu kaznionicu ili zatvor, a trenutno se nalazi na lječenju u zagrebačkoj bolnici za osobe lišene slobode

Komentari 5

Avatar Peterančan
Peterančan
19:08 17.02.2016.

Umjesto da se procesuiraju komunjare koji su od 45. ubijali Hrvate, stotine tisuća Hrvata, koji i danas mrze Hrvatsku i sve hrvatsko, mi procesuiramo čovjeka koji je Hrvatsku od tih branio. Užas.

VL
GU
General_U
17:50 17.02.2016.

dobronamjerni ljudi iz prošle vlasti su ga upzoravlai da ne spominje svete krave manoliće perkoviće. mikola pazi se i ovih svi imaju putra na glavi i štite jedni druge naročito udbaše mali uvik nadrljaju.

VL
DO
dobarsavjet
19:36 17.02.2016.

Pustite Merčepa kući i duboko mu se ispričajte, on je moralna vertikala, a pokušajte od dobronamjernih susjeda u Slavoniji da konačno pokažu stratišta ubijenih Hrvata, posebno Vukovaraca. Sramotno da se to do danas nije riješilo, a žive kuća do kuće. Kada treba ispitati za ubijene srbe dovlačite svjedoke sa svih strana svijeta, a kada su u pitanju hrvati onda se niti susjedi ne mogu ispitati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.