Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katastrofa u japanu

Mikić: Zasad je mirno, ali možemo samo moliti da nas zaobiđe

mihael mikić
Marko Lukunić/PIXSELL
11.03.2011.
u 20:30

Bivši Dinamov igrač, koji igra za Hiroshimu, kaže da se kod njega nije treslo.

Više od dva sata pokušavali smo dobiti na mobitel Mihaela Mikića, bivšeg Dinamova nogometaša, koji sad igra u Hiroshimi. Kad smo uspostavili vezu, Mikić je sve okrenuo na šalu:

– Evo, već nekoliko sati stojimo ispod "štoka", to su nas naučili kad sam bio mali, ha, ha – rekao nam je najprije Mika, a potom je ozbiljno dodao:

– Nas je potres zaobišao, sva sreća da je bilo tako. Ali, u ostalim dijelovima Japana vlada potpuni kaos! I kod nas još postoji opasnost od tsunamija, ali nadam se da nas neće zahvatiti. Uvedeno je izvanredno stanje, a sad je zapravo najveći problem s nuklearnom elektranom Fukushima, čiji se reaktori još nisu ohladili i prijeti izlijevanje radioaktivnog goriva.

Jesu li s vama supruga Ljupka i kći Jana?

– Jesu, jesu, svi smo tu, ne izlazimo iz stana. Telefonske su veze u prekidu, pravo je čudo da ste me uspjeli dobiti. Na žalost, ništa ne možemo napraviti, možemo samo čekati i moliti da i nas ovdje ne pogodi katastrofalna nepogoda. Samo da se sve smiri, nadam se da će biti sve u redu, da je najgore prošlo – rekao nam je Mikić.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar commentator
commentator
22:15 11.03.2011.

Može \"nešto napraviti,\" a to je da osim što se \"moli da njega i njegove mimoiđe katastrofa;\" neka moli za one koje katastrofa nije mimoišla.

LJ
love joe
07:48 12.03.2011.

pozovi maminja da ti se pridruži on zna napraviti atmosferu

BZ
Branko Zajec
10:33 12.03.2011.

Ako je točno da su oštećene nuklearke i da istječe radijacija, ženu i djete za ruku i prvim zrakoplovom briši u Hrvatsku. Istina,tu će vas dočekati Kosorica i HDZ, ali to je ipak manje zlo od radijacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije