Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati nogometaš

Mikić: Ostat ću u Japanu, ali suprugu i kćer vraćam u Hrvatsku

mihic
Sanjin Strukić/Pixsell
17.03.2011.
u 08:00

– Objašnjeno nam je da smo sigurni od svega, no ne želim da one išta riskiraju, bolje da su u Zagrebu

Jedan od Hrvata na privremenom radu u Japanu, koji se posljednjih dana ne može obraniti od poziva iz domovine, nogometaš je Mihael Mikić. Na sreću, sve zabrinute vrlo brzo umiri jer je na suprotnoj strani otoka, ali ih razumije.

– S obzirom na to kako se medijski prati kaos oko Fukushime, jasno mi je da je lako pomisliti da je alarmantno na cijelom otoku. No kod mene u Hiroshimi je sigurno, udaljeni smo 1100 km od nuklearke, što je dalje nego što je Zagreb udaljen od Černobila. Suosjećamo s ljudima iz pogođena dijela, no još živimo normalno, bez poštivanja ikakvih mjera opreza – rekao je Mikić koji ondje igra za Sanfrecce Hiroshimu.

 Japancima je sada nogomet sporedan, prvenstvo je otkazano, ne zna se hoće li se i kada nastaviti. Bivši dinamovac trenutačno samo trenira, ne planira put u Hrvatsku, ali supruga i kćer, što iz privatnih razloga, što za svaki slučaj, uskoro će se vratiti.

– Objašnjeno nam je da smo sigurni od svega, no ne želim da one išta riskiraju, bolje da su u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:49 17.03.2011.

Ostaće u Japanu, a zašto, da šutira loptu na ozračenoj travi pred 0 gledatelja? Nogometaški mozak.

Avatar that_good
that_good
13:06 17.03.2011.

ne brinem se ja za njega....lako za njega

OB
-obrisani-
23:32 17.03.2011.

Mikiću krivo računaš . Od černobila do najbliže točke Hrvatske ima oko 1120 km, do najduže 1400 km. A Fukushima je oko ispod 1000 km. No sve je to nebitno jer nogometni stadioni ima ju 90 -120 m a to ti je i najvažnije, jel, hehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije