Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od vrtića do fakulteta
Povratak na članak

Mijenja se čak sedam obrazovnih zakona: Strukovne škole upisivat će se po potrebama tržišta rada

Sveučilišta će morati pojedinačno i u međusobnom dijalogu valorizirati postojeće studijske programe, navodi Ministarsvo

Komentari 3

JO
JosefKa
07:17 06.01.2022.

...dakle nova administracija za ljude na terenu. Imala sam nesrecu vidjeti sucelja koja im je drzava nametnula za rad. Netko bi trebao u zatvor zbog toga. Od promjena ni "p".

VL
TA
Tajg
08:00 06.01.2022.

Školovati a onda džabe prepustiti obrazovani kadar u zemlje EU. Mi sami sebe pravimo sakatima, gospodastvo i standard padaju a političari nevide ili bolje reći nezanima njih narod već interesi iz ili za Brisel.

VL
LO
Loni
20:30 08.01.2022.

Mene samo zanima kako ministar Fuchs namjerava izvesti cjelodnevnu nastavu. Moja djeca od potresa nemaju dvoranu za tjelesni, odrzavaju ga na skolskim hodnicima. Pravo na topli obrok imaju samo djeca u boravku. Da ne nastavljam dalje, mogu u nedogled... A kako ce djeci pruziti kvalitetan cjelodnevni boravak?? I sada vidim da su djeca nakon 6 skolskih sati nervozna i bezvoljna a on bi ih bez icega dodatnog za ponuditi zatvorio u skolu na gotovo cijeli dan?!? Nadam se da nece zazivjeti!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.