Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napola Ukrajinac

Mihail Gorbačov: Staljin me šokirao, Jeljcin je bio budala, Putin me izbjegava

17.02.2022.
u 12:44

U zagrebačkom Dokukinu prikazuje se dokumentarni film “Gorbačov. Raj” u kojemu je posljednji vladar SSSR-a otkrio da su i on i njegova pokojna supruga Raisa napola Ukrajinci

Komentara 27

Avatar majkuvam
majkuvam
18:25 17.02.2022.

Normalno da te izbjegava,zbog tebe i Jeljcina ima ove sve probleme.Da si svoj posao napravio kako treba,ratificiranjem pismenih ugovora a ne usmenih laži,danas ne bi nitko ni sanjao o ratu.Dao si SVE a NIŠTA nisi dobio.

MI
Mislav28
13:56 17.02.2022.

Čovjek želi mir zna što je kad se se imaju nuklerke i zna da tu nema pobjednika, Varšavski pakt se je raspao radi sovjetskog pritiska na druge države to on zna, jedino je mogao pokrenuti rat da budu na silu tamo , a to nije napravio i zna što su suverene države i da imaju biti pravo tamo gdje hoće biti ne na silu njihov izbor neka budu tamo gdje hoće, za 100 godina bit među najvećima političarima , i rusi će to shvatit tada.

DO
dokrastavca
19:07 17.02.2022.

Izdao Rusiju za stan u Majamiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?