Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj grbić

Mesić: Istragu treba provesti policija, ali protiv Grbića

\'unutrasnja-01.10.2009.osijek,hrvatska,otvorenje osjeckog jesenskog sajma,stjepan mesic i vesna pusic Photo: Davor Javorovic/VLM\'
Davor Javorović/Pixsell
24.05.2011.
u 19:29

- Istragu treba raditi policija, a ne istražno povjerenstvo, a ravnatelj Grbić treba biti predmet istrage, kaže Mesić.

– Ne mislim da je potrebno osnovati saborsko istražno povjerenstvo oko slučaja Grbić. Nijedno istražno povjerenstvo do sada nije dalo nikakve rezultate. Mislim da nadležne institucije trebaju raditi svoj posao. Ovdje se radi o ravnatelju policije pa policija treba istražiti, a ravnatelj Grbić treba biti objekt istrage. I sam sam primao anonimne prijave, ali one se mogu provjeriti, a ne s njima izlaziti u javnost – izjavio je bivši predsjednik Mesić nakon promocije knjige Jevgenija Maksimoviča Primakova "Minska polja politike".

U promociju hrvatskog izdanja svoje političke biografije, koju je u ime izdavača Centra za međunarodne analize Bogoljub Lacmanović nazvao "udžbenikom za svakog političara, diplomata, obavještajca i novinara kao i onima koji to žele postati", videolinkom se uključio i sam autor, akademik Primakov, koji je u karijeri bio predsjednik vlade, ministar vanjskih poslova i šef obavještajne službe.

Komentara 110

OB
-obrisani-
22:54 24.05.2011.

Ma da Mesicu,sve treba podvrci istagama,samo tebe zaobici...

DU
Deleted user
08:05 25.05.2011.

Većina današnjih forumaša su, ili plačeni kradezeovci, ili su popušili suptilnu igru lopovskog hdz-a da se podijeli i razvodni krivnja na sve i svakoga !

OB
-obrisani-
22:54 24.05.2011.

U Hrvatskoj imamo patološku situaciju da agenti hrvatske tajne službe čuvaju veleizdajnika umjesto da ge eliminiraju. Valjda i među njima ima Hrvata s osjećajem za dužnost prema domovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije