Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Merlin u Splitu

Merlin: Uživam u Splitu iako su me ovdje jednom “oteli”

merlin
Nino Strmotić/Pixsell
10.03.2010.
u 17:15

Osjećam respekt, ali i strah prema Splitu jer ima toliko individua na sportskom i kulturnom planu, kaže Dino Merlin.

Još je sedam dana ostalo do koncerta Dine Merlina u Spaladium areni, koji će, kaže on, biti za pamćenje.

– U Splitu je toliko individua na sportskom i kulturnom planu. Zato osjećam respekt, ali i strah. No, tu je adrenalin, izići ću na pozornicu s težnjom da pokažem što mogu – kaže Merlin.

Jedan od prijašnjih posjeta Splitu dobro je zapamtio.

– Još ‘89., prije nastupa na Gripama, četiri velika tipa kao iz “Kuma” odvela su me limuzinom do kuće u kojoj su bili lijepa žena i markantni muškarac. Bili su to Ana Sasso i Bare (Teklić, op. a.), koji se ljutio jer nisam nastupio u njegovu disku. Zato sam tamo održao after party – kazao nam je Merlin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije