Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srdačan doček

Merkel snimila video: Dobrodošli u Europsku uniju

angela merkel
Screenshot/YouTube
29.06.2013.
u 16:31

Ipak, napomenula je neokrunjena kraljica EU, zajednički put ovdje ne staje i potrebno je nastaviti zajednički politički rad.

Njemačka kancelarka Angela Merkel izazvala je pravu pomutnju kad je rekla da neće  doći na veliku proslavu ulaska Hrvatske u Europsku uniju, no da nije sve tako crno, pokazala je u subotu i  video-čestitkom. 

- Dobrodošla, Hrvatsko, u Eurospku uniju, srdačna je u videu Merkel naglašavajući kako je eurooska zajednica sretna što će od ponedjeljka imati 28 članica. 

Njemačka se kancelarka prisjetila dugotrajnoj pristupnog procesa koji je započeo još 2004. godine, ističući kako je svako otvarnje novog pogavlja za Hrvatsku značilo i da se otvaraja prostor za nove nužne reforme. 

Ipak, napomenula je neokrunjena kraljica EU, zajednički put ovdje ne staje i potrebno je nastaviti zajednički politički rad. Posebno se to odnosi na pravna pitanja, borbu protiv korupcije, pronačaženja rješenja za gospodarstvo i tržište rada. 

>>Gotovo svi europski političari zaželjeli su dobrodošlicu. Tko nije?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije