Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET BERLINU
Povratak na članak

Merkel je obećala da neće 'pametovati' Macronu

Prije samog odlaska u Berlin Macron je dosadašnjeg konzervativnog gradonačelnika Le Havrea Eduarda Phillipea proglasio novim francuskim premijerom.

Komentari 3

ST
Stipan
17:19 15.05.2017.

Macron hoće Europu ravnopravnih država gdje nijedna članica nesmije biti iznad ostalih što je i najiskrenije i jedino najbolje kako se Europa nebi raspala. Njemačka dominacija se treba završiti i da se ne upravlja iz Berlina nego iz Brisela.

VL
PR
potrgani reißverschluss
13:38 16.05.2017.

Marin Le Pen je rekla prije izbora ~ "Gospodine Makron, u svakom slucaju Francuskom ce upravljati zena." I evo ti ga na. Osim sto pored toga sto je zena, Merkelica ipak ima vecu 'pišu' od njega. on samo moze rec ~ Oui Madame.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.