Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak kod Berlina
Povratak na članak

Merkel i Putin razgovarali o teškim temama, nisu odgovarali na pitanja

'Mislim da se sporna pitanja mogu rješavati u dijalogu i kroz dijalog', rekla je Merkel novinarima uoči razgovora s Putinom u Mesebergu nedaleko Berlina

Komentari 13

GA
galus92
06:46 19.08.2018.

Ovo što se ovdje iznosi o čemu su oni govorili je samopuštanje magle za javnost! Naime, oni su osim tih navedenih tema imali i poduži razgovor u četiri oka i to bez prevodioca i upravo to bi bilo zanimljivo znati o ččemu su razgovarali? Vjerovatno nisu spominjali ni Ukrajinu, ni Krim, a ni Siriju, nego su kovali planove, kako da izbace Ameriku iz Evrope i kako da unište Dolar, a upravo to je bio tajni dogovor između tajne službe "Stasi" i ruskog KGB-a, neposredno prije ujedinjenja Njemačke, a Putin i Angela su se kako izgleda poznavali osobno i prije ujedinjenja Njemačke! Naime, Angela Merkel, koja se voli prikazivati kao žrtva komunizma, u DDR-u je bila predsjednicom omladinske organizacije u toj državi i to sve govori o njoj! Nju su kao kukavičje jaje podmetnuli njemačkom kancelaru Kohl-u i kasnije se je raznim smicalicama uaspjela probiti u vrh njemačke politike i sad vidimo što radi i kuda vodi tu zemlju!

VL
Avatar Oneill
Oneill
22:17 18.08.2018.

Baba se petlja želi neku ulogu da igra u Briselu njezino vrijeme je prošla dosta zla nam je donijela.

VL
AA
aabbcc
23:37 18.08.2018.

Baba NIJE dala referendum Istocnim Njemcima za prisajedinjenje Zapadnoj Njemackoj a petlja za Krim gdje se narod referendumom izjasnio.

VL
TO
Toni70
01:22 19.08.2018.

SASTANAK KOD BERLINA Merkel i Putin razgovarali o teškim temama, nisu odgovarali na glupa i jako glupa pitanja novinara !!!

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
11:36 19.08.2018.

Njemačka nekadašnji krivac za dva svjetska rata,danas je predvodioc slobodnog svijeta... Samo kratkovidi i maloumni ne primjete što žele dva umnobolnika (Putin i Tršmp)... Europu podjeli kako bi ih lakše pojedinačno zajašile. Slijepci to ovdje ne primjete ili možda sanjaju o tome da ih neko jaše...

VL
DU
Deleted user
09:10 19.08.2018.

Nema zabrinutosti sa Sirijom jedino što zabrinjava je AGRESIJA SAD, IZRAELA i Saudijske Arabije na Siriju a i Iran. Kada neka država, koja nije pozvana od nikoga vodi ratna djelovanja na teritoriju druge države ona je AGRESOR. Države kao Francuska, Izrael, Engleska i SAD su te terorističke države koje žele promijeniti pod silu milijuna mrtvih i nevinih svjetski poredak. Treći svjetski rat vodi se dugo, ali i konačno se mora i dovršiti. Treba oštro dati packe umiješanim teroristički državama tvorcima ISILA i tvorcima navale MIGRANATA u Europu. Nitko nas ne može uvjeriti u suprotno da te zapadne terorističke države nisu umiješane. Rusija je pozvana i uključila se u ratna djelovanja na strani Predsjednika Asada, i oni u tom slučaju nisu agresori. Hrvatsku tu vidim kao sluganjsku državu koja svoju plaćeničku vojsku koristi za interese SAD. Da li se slažem s time, NE!, oni su tu za obranu granica Hrvatske a ne granica novog preslagivanja svijeta.

VL
KA
KaraMarko
10:14 19.08.2018.

Kako je jadna ova Merkel...

VL
GV
golub Vaso
07:43 19.08.2018.

šoroševa baba neće još dugo na vlasti

VL
AA
AAAAAA
22:57 18.08.2018.

o čemu Car Putin može razgovarati s ovom psihički bolesnom babuskarom?!

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
02:18 19.08.2018.

Da li su razgovarali na ruskom ili njemačkom :)

VL
TO
Toni70
01:49 19.08.2018.

Stara ja i ti stari diktatiri ti toliko dugo na demokratskoj vladavini kao ja navodno diktator . Možeš milion dva izbjeglica dovuči Njemcima i gle slobode demokracije opet te izaberu iz zahvalnosti dalje 4 za godine pametne vladavine . I I niti jedan magarac se ne zamisli kako to Putin odradi da nitko ni ne posumnja .. U Americi sumnjaju več 2 godine ali je pre lukav taj Putin nema dokaza protiv njega ( ako se ne sjete i izmisle ih ! )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.