Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iza kulisa
Povratak na članak

Meni za Brammertza i Bajića: Orada i hobotnica, janjetina i fuži

Na regionalnoj konferenciji državnih odvjetnika na Brijunima bilo je oko 50 sudionika.

Komentari 7

MI
misho32
11:49 29.05.2011.

brišete postove i aktivno surađujete i sudjelujete u zločinakom podhvatu protiv hrvatske države

VL
JA
jaruzelskia
22:24 27.05.2011.

Prvi!!

VL
JA
jaruzelskia
22:26 27.05.2011.

Istina: Brammertz = hobotnica Bajić = orada To se vidi iz rezultata u den Haag-u.

VL
OB
-obrisani-
23:22 27.05.2011.

Trebali su obojici servirati one lijepe gljive crvene boje sa bijelim točkicama (amanita muscaria) i to kao obvezno predjelo!

VL
MA
maradona
01:52 28.05.2011.

bajicu maj-mune nespobni daj ostavku, komandant kninskog korpusa Ratko Mladic nije optuzen za zlocine u Hrvatskoj

VL
OB
-obrisani-
09:47 28.05.2011.

Tak je treba Bartameza nagraditi , pa naravno dobro ga nahraniti i gurnuti mu neki cek sa nekoliko nula u dzep. Covjek nas je optuzio za genocidnost i zlocinacki pothvat , po njegovom i Haaskom pogledu trebali smo jednostavno datii granicu , V-K-K Srbiji pa ne bi ni bilo rata. Sad kad nam je priljepo tako lijepu etiketu treba ga nagraditi. Stoga sitnog zuba sve ce to platiti , samo da Bartamezu i ostaloj Haaskoj stoci cime nebi povrijedili ponos.

VL
SL
Slap
00:32 30.05.2011.

Mladic uhapsen, ali mu nece Haag suditi za zlocine u Hrvatskoj? Josipovic i Bajic su toliko nesposobni ili slugani?, da nisu uspjeli Haag natjerati da barem optuzi komandanta knnskoga korpusa za zlocine u Hrvatskoj. Mesic je krsio zakone i procedure kako bi predao drzavne tajne, lagao je gradjanima koje je trebao zastupati o svojim svjedocenjima u Haag-u. Josipovic sada razmislja o povlacenju tuzbe RH protiv Srbije??? Pa sto je ovo ispada da je Josipovic jednostvno nesposoban i kao takav vrlo opasan za hrvatsku i njene gradjane. Karakteri kao Josipovic, Mesic i slicni su najvise sramota svojoj obitelji. Prezreni su od naroda, a kao podanici strane politike, oni su sutirani od te iste medjunarodne politike. nule koje treba pomesti sa politicke scene zbog opstanka Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.