Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Menadžeri ne razgovaraju, u odvojenim su ćelijama

Šestorici menadžera zbog malverzacija u Podravki sudac istrage odredio je jednomjesečno zadržavanje u pritvoru. Odvjetnici se mogu žaliti do ponedjeljka.

Komentari 9

MM
Mladen Miletić
02:55 24.10.2009.

Hrvatska je zemlja u kojoj se sda kada je sve prekasno i opljačkano a ostale su kosti, sada se robija jako lako dobija, ako nemaš bosanske krvi mani se i lopovluka. Glavaš poručuje zločin se ne isplati .. Jel akoo to radiš kazna ti je živjeti u bosanskoj vili i saborsku lov ubirati do iznempoglosti...

VL
IZ
izgnanik
08:43 24.10.2009.

Kad ce se izvrsiti ovrha nad ovim iz podravke.ocito je da su sve stekli kradom i lopovlukom .Odgovor je nikad a zato sto je sve ovo spreza vlasti i kriminala ovo su sitne ribe a velika je u saboru .

VL
DO
doktorica
09:08 24.10.2009.

Ti \"menageri\" su varalice koji bi umjesto skupih trebali dobiti odijela na prugice i tesati klupe u Lepoglavi.

VL
MM
Mladen Miletić
19:38 23.10.2009.

Jadna bjedna domovina je jedna, to što se radi samo radi sumnje \"htijeli su\" navodno priča se kažu novinari i opala tamnica kruh i voda. Kada takovu demokraciju viidi poznati zločinac sretan je da nije hrvatski hrvt nego da živivi u slobodi u Bosni...

VL
OB
-obrisani-
19:41 23.10.2009.

Ja bih ih držao u zatvoru dok god oni ne dokažu da nisu krivci, pa da okuse pravdu kakva nam se nudi u EU i Hagu. Neka dostave dnevnike svojih poslovanja i neka opravdaju imovinu, a dok ne opravdaju dotle ostaju u prdekani.

VL
TH
thevoice
19:42 23.10.2009.

dali postoji poligraf? postoji ! cemu onda sve te kerefeke , ta dugovlacenja , molba ova molba ona , stavi ga na poligraf ,pitaj ga dali je muljao i krao , ako je direktno u tamnicu na 15 godina -sve ostalo je samo bacanje novca i vremena , ova pretjerana demokracija nas je unistila , toboze slobodni smo a prcaju nas sa svih strana ,unistili su i drzavu i nas gradjane .serem ti se ja na ovu vladu i pravosudje.

VL
MM
Mladen Miletić
19:47 23.10.2009.

Šta se čeka hrvatska treba raditi proširiti zatvorske kapacitete . Netreba se sramiti činjenice da smo lopovski narod generali su zna se Norci ili Zagorci a ostali zna se mafija. Da vidimo tko nije ponosan Hrvat, a sve ratove smoo dobili uvjek bili po-bjednici. zašto? brže radimo nožem nego drugi ili tko nam je ravan ?

VL
RA
rakun235
21:01 23.10.2009.

Bravo vecerni,jedan put ste u jednom clanku napisali koja i kakva drzava ste,svaka cast ovome novinaru

VL
OB
-obrisani-
14:09 14.01.2010.

Menadžeri ne razgovaraju, u odvojenim su ćelijama ================ 0 Samo se dopisuju, a poruke im prenose zatvorski čuvari

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.