Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad iz zasjede

Meksiko: Ubijeno 6 policajca

policija - ubojstvo
AFP
24.04.2010.
u 09:35

Juarez u državi Chihuahua smatra se "najnasilnijim" meksičkim gradom u kojemu je posljednje tri godine ubijeno više od 4.000 ljudi.

Šestorica policajaca i jedan civil ubijeni su u zasjedi u središtu Juareza u sjevernom dijelu Meksiku. Policijsku ophodnju prema još uvijek nepotvrđenim informacijama prije napada zaustavio je ulični prodavač zamolivši ih za pomoć. Nakon što su se zaustavili nekoliko naoružanih muškaraca zapucalo na policajce.

Juarez u državi Chihuahua smatra se "najnasilnijim" meksičkim gradom u kojemu je posljednje tri godine ubijeno više od 4.000 ljudi. 

Ključne riječi

Komentara 1

RE
rezonancija
10:21 24.04.2010.

hah ne mexi bili toliko brutalni i nasilni da ratuju samo sa mexima...ali znaju oni vrlo dobro da CIA i NSA ima svoje agente u mexiku i to je sada otvoreni rat izmedju njih...CIA,NSA zele eleminirati mex kartele i tako sami prodavati drogu vlastitom narodu....isto kao sto su pocistili kolumbiju...zasto to rade?pohlepa je basic animal instict...kao svinja...pozderace sve do cega dodje pa makar se od toga i razbolila...ona samo pohlepno prozdire....ali one pohlepne svinje koje stoje iza CIA i NSA na kraju ce urusiti cijeli svijet....pogledajte kako su iluminatsko-bankarske pohlepne svinje u zlatne sipke u nacionalnome zlatnome trezoru fort knox pretvorile u fake....youtube/tungstengold tungsten.....kako su stavili volfram u sredinu zlatnih sipki a okolo samo prelili zlatom....prvi su ih otkrili a tko drugi nego kinezi...majstori prevare...zasto to rade?pohlepna svinja je uvijek gladna...izglodace i kucu u kojoj zivi pa makar joj se srusila na glavu....sto na kraju i hoce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije