Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NAPETOSTI
Povratak na članak

Medvedev o snimci njemačkih časnika: 'Njemačka se priprema za rat s Rusijom'

Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti, Dmitrij Medvedev je javno komentirao procurjeli audiozapis razgovora njemačkih zrakoplovnih dužnosnika o mogućnosti uništenja Krimskog mosta kao gesta podrške Ukrajini

Komentari 11

ČI
Čife
18:04 03.03.2024.

Njemačku vojsku je uništila ursula dok je bila ministrica obrane

VL
SE
Serengeti
21:10 03.03.2024.

Što.je najgore iz ovog razgovora je procurila informacija da Velik Britanija i Francuska već imaju svoje vojnike u Ukrajini koji upravljaju s njihovim dalekometnim raketnim sustavima. Ovo više nije proxy rat SAD-a protiv Rusije. Ovo sve više I više sliči na sukob Rusije i NATO-a.

VL
Avatar EU Turčin
EU Turčin
19:14 03.03.2024.

Mustuluk ljudi, jos 2 Ambramsa kaput, jedan M1150 za deminiranje i drugi borbeni. Mashallah!

VL
KR
Krug
21:46 03.03.2024.

Njemci se previše zaigrali. Sreća njihova da je Putin razuman čovjek koji zna praštati. Da se tu radi o SAD-u nuklearke bi već letile.

VL
DU
Deleted user
07:42 04.03.2024.

Lagali ste nas oko Rusije i sada nas želite gurnuti u smrt. Nitko od ovih političara koji odlučuju o tome neće biti niti 10 000km od prve linije fronta, oni će sa sigurne udaljenosti gurati vašu djecu u rat radi sitnih interesa. Imali smo rat i dobro znamo što on donosi i da se ne dobiva na terenu nego za stolom, mogli smo mi se junačiti ali da SAD nije odobrio Oluju i Bljesak mi bi i dalje bili okupirani, znači za stolom je donesena odluka.

VL
CH
chemica
17:33 03.03.2024.

Ruski agresor bi svakako htio da se Njemačka ne priprema za rat, da ih Nijemci dočekaju gologuzi, kao Ukrajinci.

VL
EZ
ezer
18:11 03.03.2024.

Svi su oni spremni za rat samo se igraju s Rusijom i gledaju koliko dugo može ratovati. Sve je to jedna velika klopka u koju je Rusija upala te sada ne može odustati kad su toliko utrošili novaca, tehnike, ljudi.

VL
DU
Deleted user
17:35 03.03.2024.

Rusi su pokazali ovim prisluškivanjem i nedavnom likvidacijim pilota prebjega u Španjolskoj što njihov KGB može. Plenkiša i Grlić Radman Garažić o tome ne razmišljaju već nas guraju u rat koji nas se ne tiče niti smo ga započeli niti ga budemo završili.Ali Medo može sa 3 bombe u jeku turističke sezone uništiti 40% hrv. BDPa! O tome treba razmišljati! Ok je primiti izbjeglice,slati hum. pomoć ali gurati se u rat velikih je idiotizam. Maček je tu bio jasan.Kad se veliki tuku mali moraju pod stol!

VL
TU
TutoBruto
18:11 03.03.2024.

Žene treba maknuti sa rukovodećih pozicija. Ursula je uništila obranu Njemačke kao ministrica i sada bojom nesposobnošću uništava Europu u trenutku kada je Europi potrebna karizmatična osoba koja će biti vodja. Žene nisu vodje niti im je to predodredila priroda. Također šta je Merkelica napravila Njemačkoj i Europi! Ženama se treba zabraniti da sudjeluju u izvrsnoj vlasti države jer nisu sposobne za te funkcije. Stanje rata iziskuje vodstvo muškarca.

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
19:16 03.03.2024.

Europa mora pod hitno stvoriti nuklearno oružje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.