Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMIŠLJA O POTENCIJALIMA
Povratak na članak

Medved još ne zna hoće li biti kandidat za Plenkovićeva zamjenika

Na pitanje vidi li se u ulozi Plenkovićeva zamjenika odgovorio je kako o tome intenzivno razgovara sa članstvom. "Razmišljam i promišljam o izazovima koji su pred strankom i Hrvatskom u nadolazećem razdoblju, biti ćete obaviješteni", kazao je Medved.

Komentari 3

LU
Lui
10:49 30.01.2020.

Kakav god ishod bio na unutarstranackim, stranka mora ostati ujedinjena i spremna za parlamentarne izbore. Bernardicu nikako ne lezi mjesto premijera

VL
Avatar Šipo
Šipo
10:50 30.01.2020.

Sto su izbori blizi to je veca potpora clanova plenkovicu. Iskreno sumnjam da ce HDZovci izabrati Kovaca, ne treba im jos jedno rusenje vlade kao 2015.

VL
IP
iphone8
10:51 30.01.2020.

Uloga podpredsjednika je kao i uvijek slabija od uloge predsjednika. Trenutno vodstvo stranke pokazalo je najbolje rezultate i odrzalo pozitivan rejting. Clanovima kojima je stalo do boljitka, izbor nece biti tezak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.