Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA DENISA ROMCA
Povratak na članak

Međunarodna zajednica mora dovršiti ono što je na Kosovu započela prije više od dva desetljeća

Završio je još jedan Vučićev otužni ratni igrokaz u kojem je ponovno bio i piroman i vatrogasac

Komentari 42

GI
gira
13:26 01.01.2023.

do prije rata u Ukrajini na portalu nisi smio zucnuti protiv tečnika , milina.

VL
OL
olujasviholuja2
13:17 01.01.2023.

Međunarodna zajednica(englaska i fracuska) je kriva što se nije porazila srpska vojska 1995 u BiH i što su dozvolili stvaranje repubrike srpske koja je proruska u srcu europe. I danas srbija ne bi bila problem i prijetnja svim republikama bivšee juge osim slovenije

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
14:52 01.01.2023.

Vucko sa kosovskom politikom pokusava glumiti vazan faktor na Balkanu ii naravno izvuci nesto novca od EU.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:35 01.01.2023.

ako pod međunarodnom zajednicom smatraš nato, onda čim brže mijenjaj narativ. pošteno i bilo pisati amerika, nato. čemu agresiju na srbiju zamatati u celofan neke srcedrapajuće priče o miru u svijetu, pravu na samostalnost, kad se radi o čistoj okupaciji dijela jedne države u europi?! nema veze što smo mi sa srbijom ratovali, pa nam je to došlo kao melem na ranu, eto, i srbija bude platila. jer s takvim odnosom prema pitanju kosova možemo se spustiti i na nas, hrvatsku, i 'krajiški' srbi su htjeli živjeti sami, izvan okvira hrvatske, bili su većina u tim krajevima . iza razliku od kosovskih albanaca redovito su bili obuhvaćeni popisom stanovništva, a vi si mislite zašto nisu izlazili na te popise. jer bi ispalo ono što svi znamo, da ih je na kosovu bilo daleko manje od 95%. neki dan naš vrli novinar piše o srbima koji su otišli sa kosova, izvali brojku od skoro 300.000, a ona kaže da je to bilo oko 5% stanovništva kosova, da bi poentirao da kosovnih albanaca ima neki 1.6 milijuna. znači, 300 tisuća na 1.9 mil je 5%?! čudna matematika, ali novinarska je. kosovo treba podijeliti, srbima vratiti sjeverni dio, ostatak, 80%, albancima, i imat će europa mir u europi. i nikakvi principi ne budu prekršeni. ono, međunarodna zajednica, u kojoj nema indije, kine, indomezije, afrike, arapskog svijeta... 7/8 stanovništva svijeta izostavite, i tu grupu okorjelih krimosa nazovete... međunarodnom zajednicom. nema koga nisu opljačkali.

VL
VI
vidum
13:00 01.01.2023.

Tako je Romac. Kad vršiš veliku nuždu, ne možeš to napraviti napola, a da ti ostatak završi u gaćama. Neka idu do kraja, bez obzira na veličinu proizvoda. Ili se možda boje da im ne završi u cipelama?

VL
Avatar Ninefinger
Ninefinger
12:24 01.01.2023.

Paz' slike! Ponosno korača s vetrom u kosi 😂😂 ...vi'š Stankoviću kako se glumi?!

VL
DU
Deleted user
14:39 01.01.2023.

Za ovakvo stanje na Balkanu odgovorna je Međunarodna zajednica poglavito Englezi.Gdje su Englezi sudjelovali u mirovnim pregovorima uvjek je dolazilo do naknadnih sukoba a sve u nekakvim njihovim interesima destabilizacije regije.Ako želimo stvaran mir na ovim prostorima vođenje pregovora mora biti pod patronatom EU.

VL
SD
sdragan
14:56 01.01.2023.

Albanci i Srbi bi se dogovorili bukvalno za jedan dan...I to proslavili uz narodnjake i janjetinu...Dogovor je bio veoma blizu prije par godina, kad su Tači i Vučić samostalno sjeli i napravili plan podjele Kosova. Ali ne daju Englezi, Nijemci, Rusi, itd, itd...Odgovara im vječiti sukob, kao u Gazi...

VL
LU
luminax
19:19 01.01.2023.

To je bila samo vežba , biće toga još , migovi , haubice , dronovi , snimanje , analiza , plan ... i tako sve dok ne kucne čas .

VL
DU
Deleted user
01:20 02.01.2023.

Problem ovog diskutabilnog članka je što nigdje nije objašnjeno što znači sintagma "Međunarodna zajednica", tko je tako definira, i koji parametri je određuju da bi se tako nazivala?

VL
Avatar JustForYou
JustForYou
13:54 01.01.2023.

Interesantno da to isto ne vazi za Korziku, Kataloniju, Baskiju, Krim , Donbas pa ako cemo i za Krajinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.