Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moguće kršenje embarga

Međunarodna istraga: šverca li se ruska nafta prema SAD-u hrvatskim tankerima?

07.11.2022.
u 06:32

Davor Štern: Siguran sam da se to događa! Nafta se prekrcava na otvorenome moru; Mario Pavić, predsjednik uprave Tankerske plovidbe: U kršenju sankcija naša kompanija nikad nije sudjelovala

Ključne riječi

Komentara 41

MI
mike67
08:28 07.11.2022.

Ako je to istina tu naftu treba zaplijeniti i uništiti/spaliti.

DU
Deleted user
07:35 07.11.2022.

To je javna tajna, još od travnja ove godine to je masovno prisutno u trgovini naftom. Ne bih puno filozofirao, rat je nekom rat, nekom brat. Bez obzira na sankcije, nitko se ne odriče velike zarade.

DU
Deleted user
08:10 07.11.2022.

to je ko i voda ... zatvoriš s jedne strane krene s druge ... zatvoriš s treće krene s četvrte ... Zabraniš uvoz ruske kupuješ arapsku. Arapi prestanu trošiti svoju, kupuju rusku. Samo se kanali preslože i sve po starom. Jedino da su dulji kanali i da je skuplje za krajnjeg korisnika ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?