Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Međimurski ugostitelji povezuju se s kolegama na Jadranu

mura
PIXSELL
23.12.2010.
u 11:04

Turisti danas traže izvornost, odmak od urbanog, doživljaj koji će im omogućiti obnovu energije zbog stresa, a Međimurje kao turistička destinacija sve to nudi gostima.

Turistički klaster “Sve se tu najde med Murom i Dravom”, osnovan 2008. godine, dosad je okupio 21 člana. Osmišljen je da bi promovirao turističku ponudu Međimurja i upoznao goste s turističkom ponudom Međimurja kao kontinentalne turističke destinacije. Osnivač klastera je turistička agencija Mura. Radna je skupina u Čakovcu  predstavila plan za 2011. godinu, s ostvarenjem kojeg počinju već u siječnju. Organizirat će tematske radionice u regionalnim centrima Hrvatske i susjednim regijama Slovenije te poticati na suradnju restorane i hotele sa srodnim ugostiteljskim objektima na obali.

- Restorani i hoteli stupit će u kontakt s kolegama na obali i omogućiti im tijekom proljeća u svojim objektima nastupe i prezentaciju njihove kuhinje. S obzirom na to da obalne destinacije imaju interes predstaviti se i privući klijentelu iz Međimurja prije početka glavne sezone, članovi klastera svoja bi uzvratna gostovanja dogovarali za ljetne mjesece, kad je na kontinentu manje posla, a Jadran vrvi od turista, novinara i predstavnika agencija - ističu u klasteru. Turisti danas traže izvornost, odmak od urbanog i doživljaj koji će im omogućiti obnovu energije i bijeg od stresa, a Međimurje kao turistička destinacija sve to nudi gostima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije