Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Akrap
Povratak na članak

Medijski rat protivnika EU dijelom je uspio

Zagrebački sigurnosni forum (ZSF) postao je redovan i vodeći godišnji susret stručnjaka za zaštitu kritične infrastrukture u jugoistočnoj Europi

Komentari 2

ZI
zip123
20:20 16.03.2019.

Sami ste krivi,da tretirate sve drzave i gradjane EU jednako nikakav rat protiv nas nebi uspio.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
06:27 17.03.2019.

Što se tiče utjecaja na izbore mislim da se cilja na SAD iako nema nikakvih dokaza upletenosti Ruske pederacije na to. Što se tiče lažiranja izbora na samom vrhu nalaze se države nastale raspadom Jugoslavije. Na to smo već navikli, kao psi na batine. Mislim da je svijet zahvatila nepotrebna paranoja i da stvarno nema potrebe toliko o tome ni pisati niti se uzrujavati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.