Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Medicina bez odgovora na 600 međugorskih čudesnih ozdravljenja

Slično kao i u Fatimi, Guadalupeu, pa i Lourdesu, vjerojatno je da i za Međugorje neće biti donesen sud za života vidjelaca.

Komentari 18

ST
Stipeprof
10:33 25.06.2014.

Pošto Međugorje čini takva čuda predlažem da od sad svi građani biraju da li žele, kad se razbole, ići kod svećenika ili kod liječnika. Ako se odluče za svećenika treba im uskratiti besplatnu zdravstenu zaštitu i omogućiti besplatnu svećeničku zaštitu. Ili obratno. Uzgred, zašto svećenici - ako je sve u božjim rukama - idu kod doktora? Zašto ne riješe sve molitvom?

VL
SE
sebaa
20:41 24.06.2014.

Gospodine Pavkoviću, pod hitno na liječenje u Međugorje.

VL
AA
aabbcc
15:32 24.06.2014.

Pitajte Crkvu i sta Medica ima sa tumacenjem bozije volje i čuda !

VL
CI
cinbenik
08:28 25.06.2014.

Medicina bez odgovora..............Ali je i papa bez odgovora na sva ta cuda....Izgleda da ni njega nisu uvjerili........Ipak svi placaju osiguranja zdravstvenom,i kada se razbole idu u bolnicu.......Nisam jos cuo da postoje hitne pomoci" pa da se pacijenti voze u Medjugorje da ih se proba spasiti......Pa sama logika kaze.........."bog je svugdje i na svakom mjestu"tako je i sa gospom.......Zasto bi ona bila vise u Medjugorju nego u Zagrebu ili Kumrovcu.......Dobro mozda je u Medjugorju bilo vise udbasa,nego u Kumrovcu,ali njih nema vise...........Zamisli ti Papa sumnja u Medugorsku gospu,ali vjernici i dalje hrle.....Znaci neposluh i odlutalost od crkve......E sada jedino ako su tacne tvrdnje da je ovaj Papa mason,ali nije ni Ivan pavao,pa ni onaj poslije njega koji nije mason............Naravno tesko je reci vjernicima da sada nema Gosope u Medjugorju,ili da je na godisnjem........Pa ako je stalno u Medjugorju,kada onda stigne obici citav svijet...neka mi oprosti Gospa,ali nije valda da se nastanila samo u Medjugorje.......

VL
NS
nocni.strazar.1
15:05 24.06.2014.

Možda bi psihijatrija pomogla?

VL
ME
Meter
18:25 24.06.2014.

Baš svašta...

VL
DA
Dagobert
12:45 25.06.2014.

Stravicno. Dokle ce stici HR i njeni Gradani? Sto je primitivniji Puk to vise cvate Religi(r)oznost praznovjerje, Travari koji s trvama ljece- Nadriljecnistvo, Gatanje itd. Interesantno bi bilo s medicinske strane vidjeti dokaze o svim tim "pricama" Tako je jedan moj poznanik dobio diagnozu raka na plucima jer se je vidjela okrugla mrlja na snimci. Kad ga je ledan drugi ljecnik pregledao vidio je vise "bradavica" po cijelom tijelu. Jedna bradavica se s svojom sjenom vidjela na smimci pluca. Okenuto tijelo za 45 Stupnjeva pokazase da se radi o Mrlji koja nije na plucima nago na kozi na ledima- podrucje ruba lopatice. Diagnosa je dobrocudni Fibrom. Amen. Sva takozvana "Cuda" nisu znanstveno obradena nego se prodaje magla. Interesantno nema "Cuda" u smislu da je netkom narasla ampuntirana noga ili ruka ili izgubljeno oko - to bi bilo cudo pravo ali takvih cuda nema ni u bibliji. Dakle moras vjerovati sto ti se prica a svoj um posalji na pasu.

VL
PI
pinorek
19:52 25.06.2014.

Hm, budući su "vidioci" već zašli u godine, očekujem da će mudra gospa u Međugorju uskoro odabrati novih šestoro djece kojima će početi prenositi poruke.

VL
GR
gruzija
09:23 25.06.2014.

koliko kica u tom Međugorju , sve mi se cini da je to jedna velika laz kao sto je i laz da sam ja zivjela u komunizmu. Zivjela sam u jednoj kolikotoliko normanoj zemlji Jugoslaviji gdje su me lijecili ili ne ali lijecnici sada ocekuju da to radi Međugorje

VL
PO
pogledajseuogledalo
16:59 24.06.2014.

Kakve sve lažne metode Hercegovci neće upotrjebiti samo da bi se para lupala.

VL
OG
Oger
18:47 24.06.2014.

A gdje su dokazi za te price ozdravljenja?

VL
SE
sestrićna
00:48 25.06.2014.

bio sam početkom 80 ih u međugorju kad je bilo oko 100 000 ljudi na proplancima i poljima a helikopterima je jna i milicija nadljetala to područje..ne kužim čega su se bojali ako tamo nečega nema :))

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
20:59 24.06.2014.

ovo je presmiješno - svi ovi "dokazi" su rekla-kazala... neobjašnjivih ozdravljenja ima na tisuće primjera godišnje po čitavom svijetu... i 99% njih nikada nije bilo ni na kakvom hodočašću ili "svetom mjestu". te stvari se jednostavno događaju. a pravo ČUDO bi bilo da nekome bez noge nakon posjeta međugorju izraste nova noga. sve ovo ostalo je najnormalnije i medicina zna za bezbroj takvih spontanih ozdravljenja. bez "utjecaja" međugorja.

VL
DU
Deleted user
22:21 25.06.2014.

Da. da lokalno stanovništvo zahvatila je pomama za novcem i bogatstvom baš kao i onoga tko je sve to pokrenuo, fra Zovka, koji uživa na svojoj velebnoj hacijendi u Kaliforniji i moli se Bogu za još veću hrpu novaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.